2777
2789
عنوان

پسرخالم پز ماشینشو میده به شوهرم

437 بازدید | 25 پست

این اتفاق چند ماه پیش افتاده اما خیلی دلم شکسته اصلا یادم نمیره

پسرخالم یه ماشین چینی ۸۰۰ میلیونی خریده 

شوهرمم ازش ۸ سال کوچیکتره 

اما تو رقابت وحشتناکی با شوهرمه 

ما ماشین نداریم پیاده بودیم از مهمونی در اومده بودیم داشتیم میرفتیم تاکسی بگیریم 

پسرخالمم در اومده بود تا مارو دید قشنگ راهشو کج کرد چرخید به سمت ما اومد جلو ما بوق زد شیشه رو داد پایین گفت تاکسا اونطرفن 

که مثلا ماشینشو نشون ما بده 

همسرمم قشنگ نیتشو متوجه شد منم فهمیدم فازش چی بود 

خیلی دوست دارم دفه بعد برای بدبختیش برا پز یه ماشین چینی اشغالی یه تیکه بندازم اما نمیدونم چی بگم ! 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

برات مهم نباشه بشنو و رد شو

درصورتی میتونی بهش تیکه بندازی و بسوزه که بری یه ماشین مدل بلاتراز خودش بخری وگرنه هرچی بگی فایده نداره تازه بر علیه خودته

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همشون جیب خالی دارن پز عالی .به خدا سر بیمه کردن و تعویض لاستیک و بقیه لوازم یدکیش به چه کنم چه کنم‌می افتن 

نمیخواد جواب بدی چون اینا زبونشون درازه دو تا میزارن روش جواب میدن 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
چه عقده ای

همون ماشینو برده دم خونه بابای من گفته بیاید پایین ببینید چی خریدم !! 

من خودم کلی طلا دارم بخوام میتونم عین همونو بخرم اما نگهداتشم برای خرید خونه به خدا ندار نیستیم اما این عقده بازیا کار خوبی نیست شاید دل یکی شکست 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

برات مهم نباشه بشنو و رد شودرصورتی میتونی بهش تیکه بندازی و بسوزه که بری یه ماشین مدل بلاتراز خودش ب ...

من خودم کلی طلا دارم بخوام میتونم عین همونو بخرم اما نگهداتشم برای خرید خونه به خدا ندار نیستیم اما این عقده بازیا کار خوبی نیست شاید دل یکی شکست 

ما که نمیدونیم نقطه ضعف رفت پسر خاله ت چیه، ببین کجا عقبه، به روش بیار. 

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
همشون جیب خالی دارن پز عالی .به خدا سر بیمه کردن و تعویض لاستیک و بقیه لوازم یدکیش به چه کنم چه کنم‌ ...

من همسرم الان با حقوقش ماهی ۳۵ میلیون قسط میده میگم خداروشکر داریم که میدیم عب نداره ،  در حالی که خود این اقا ماهی ۷ میلیون براش سخت میاد داییم هم ضامنش شده مدام بانک براش پیام عقب افتادن بدهی میده  

من خودم کلی طلا دارم بخوام میتونم عین همونو بخرم اما نگهداتشم برای خرید خونه به خدا ندار نیستیم اما ...

ماشین فقط هزینس مخصوصا این شاسی بلندا ادم همش نگران به چیزیش نشه چون یه خال بیفته روش کلی هرینه باید بکنی به ماشین معمولی ادم داشنه باشه بسه مگه میخواد چی کار کنه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

ولش کن بیش از حد عقده ایه آخرش سرشو میخوره حالا ببینن

شوهرت باید میگفت زیاد سفت نشین زخمت میسوزه

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️