2777
2789

اول اینو بگم تو این ماه شرایط روحی و مالی خوبی نداشتیم نزدیک به ده نفر مهمون خودشونو دعوت کردن خونه ما .دو روز فقط گیر تمیز کردن خونه بودم چون بچه کوچیک دارم واقعا سخت بود .5میلیون شد هزینه گوشت و مرغ و میوه و تنقلاتشون.دیشب وقتی سفره رو انداختیم دو تا شکم پر گذاشتیم با کلی خورشت برای هر نفر .هر کسی به زور چند تا قاشق خورد و کشید کنار جز دو نفر که خوب خوردن جوری نگاه غذاها میکردن انگار یه چیز نجس تو سفره گذاشته بودم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این در صورتیه که ما خونه این ادما رفتیم قیمه شفته بدون گوشت بی نمک گذاشتن کلی تشکر کردیم .غذای دیشبم کلی زحمت پاش رفته بود و غذای خیلی خوبی بود .همه غذاها موند و منو شوعرم از دیشب حالمون بده 

این در صورتیه که ما خونه این ادما رفتیم قیمه شفته بدون گوشت بی نمک گذاشتن کلی تشکر کردیم .غذای دیشبم ...

بهش فکر نکن عزیزم زحمت خودت کشیدی لیاقت مهمون نوازیتو نداشتن

از دیشب قلبم درد گرفته .من هیچ جا غذا به این خوبی برام نپختن .از شدت ناراحتی دیشب تا صبح نخوابیدم حا ...

شاید خودشون یه کثیف کاری کردن خودت خبر نداری نمیتونستن بهت هم بگن 

لایک نکنید .توروخدا