2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال ۹۸ شهرستان قبول شدم و رفتم 

چون دولتی روزانه بود ارزش داشت برام 

اتفاقاً خیلی دوران خوبی بود تونسته بودم مستقل شدن رو یاد بگیرم 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
من سال ۹۸ شهرستان قبول شدم و رفتم چون دولتی روزانه بود ارزش داشت برام اتفاقاً خیلی دوران خوبی بود تو ...

دلت تنگ نمیشد برای خانواده با این قضیه چطور کنار اومدی ؟ من خیلی سخت دوست پیدا میکنم کلا خجالتی هستم میترسم برم یه شهر دیگه تنها تر بشم

دلت تنگ نمیشد برای خانواده با این قضیه چطور کنار اومدی ؟ من خیلی سخت دوست پیدا میکنم کلا خجالتی هستم ...

نه بابا دلتنگی چیه 

من اصلاً از نظر عاطفی به هیچکس وابستگی ندارم

منم خجالتی بودم قبلش ... ولی مثلاً با حرف زدن های کوچیک و کم با هم اتاقیام شروع کردم 

مثلاً گفتم ترم چندی؟ رشتت چیه ؟ از کدوم شهری ؟ و از این چیزا 

به جایی رسیدم که مثلاً تو راهرو هم با این و اون حرف میزدم

و به شدت اجتماعی و مستقل شده بودم 

منی که اصن معنی کار اداری و بانکی رو نمی‌دونستم، قشنگ همه‌ی کارامو خودم انجام میدادم ..

میرفتم کافی نت ، میرفتم بانک ، میرفتم با استادا و اینا سر و کله میزدم ...

رازش اینه که بدونی فقط خودتی و خودت 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
سخت نبود ؟ چطوری با دلتنگیش کنار اومدی ؟ من خیلی سخت دوست پیدا میکنم میترسم برم از اینم تنها تر بشم

نه اتفاقا بهترین و شیرین ترین روزهای عمرم بود 

دوست پیدا میشه نگران این موضوع نباش 

دلتنگی هم اوایل وجود داره ولی کم کم عادت میکنی

تعطیلات فرجه امتحانی ، تعطیلات عید ، تعطیلات میان دوترم ، کلی تعطیلات وجود داره که میتونی برگردی خونه 

مامانم نمی‌ذاره اگر راضی باشه اره میدم 

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️