2777
2789
عنوان

عربی دوازدهم تجربی توروخدا کمک

70 بازدید | 4 پست

دخترا من بزرگسالانم ۳ سال از درس دور بودم الان شهریوز ماه امتحان عربی دارم هیچی از قواعد نمیدونم بخوامم بخونم قواعد دوازدهمو باید بزم مال دهمو و یازدهمو هم بخونم تا دوازدهمو بفهمم  

خیلی حالم بده من چیکار کنم 

فقط میخوام پاس شم 

اگه ترجمه و لغات فقط بخونم امیدی به پاس شدن هست؟🥺🥲😭

باید حداقل ترجمه افعال رو بلد باشی برو از دوره های نهایی عربی ببین مثلا برای فلاح رو ببین

ترجمه افعال مال کدوم درسه 

به فلاح پیام دادم گفت دوره های من به شهریور نمیرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترجمه افعال مال کدوم درسه به فلاح پیام دادم گفت دوره های من به شهریور نمیرسه

برای امتحان نهایی ۱۴۰۴ رو ببین 

گلم ترجمه افعال درس خاصی نداره که از پایه ۷ ام شروع شده تنها راهش به نظر من همین کلاس ها هست از داخل کانال های تلگرام ببین 

چون اگر قواعد رو بلد نباشی ۷ نمره ترجمه جملات هست و اونجا دائم ۲۵ صدم ۲۵ صدم کم میشه نمره ازت کلا با خود ترجمه نمره خیلی کمی میگیری

برای امتحان نهایی ۱۴۰۴ رو ببین گلم ترجمه افعال درس خاصی نداره که از پایه ۷ ام شروع شده تنها راهش به ...

فلاح دوره نهایی نداره اخه 🥺گشتم تو کانالا نبود به خودشم پیام دادم گف ندارم برا امسال