2777
2789

دلم گرفته ما آدما چرا اینجوریم  تا یادم میاد بچگیمون پاک پاک بودیم عاری از هر گناهی انگار که میلیون ها کیلومتر با گناه فاصله داریم و هیچوقت قرار نیس کوچک ترین گناهی بکنیم...

ولی بعد که بزرگ شدیم هر کدوم به یه نوعی به گناه آلوده شدیم 🥺انگار که هیچوقت اون موجود پاک و معصوم نبودیم......... 

تازگیا یه جور افسردگی پیدا کردم از دیدن بچه ها و نوجوونا دلم میگیره وقتی نگاه بچه های کوچیک میکنم فقط از ته دلم برای عاقبت بخیریشون دعا میکنم ... 🥺🥺🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سعی کردم حال و هوای بچگیم رو حفظ کنم تا حدودی

الانم رابطم با بچه ها بهتره تا آدم بزرگا

خیلی وقتا شده بچه ها یه حرفی زدن حتی مامان باباشون منظورشون رو نفهمیدن من توضیح میدم میگم منظورش اینه

ولی خب به قول شما کاش آدما همونقدر معصوم می موندن

دقیقا

چون ما پاک و معصوم بدنیا اومدیم ولی بخاطر  وابستگی که به دنیا و لذت هاش پیدا میکنیم غرق میشیم

منم دقیقا جدیدنا اینطوری شدم بچه هارو میبینم میخوام از ته دلم گریه و دعا کنم اینا مثه ما نشن اینا خوب بمونن

من سعی کردم حال و هوای بچگیم رو حفظ کنم تا حدودیالانم رابطم با بچه ها بهتره تا آدم بزرگاخیلی وقتا شد ...

چقد خوب و قشنگ 

فقط باید بچه بود تا حرفاشون رو فهمید 

من خودم به مدت تو مهد کودک کار میکردم خیلی دنیای پاکی دارن ، میبخشن ،آشتی میکنن ، کینه ندارن، طمع ندارن ، زود فراموش میکنن چیزای بدو ، چیزای خوب رو تحسین میکنن 

هر چی میاد از فکر ،مشکلات ترس کینه نفرت  بد دلی  ... همش از ذهنه

، بچه ها ذهن شون کامل شکل نگرفته اون مشکلات رو ندارن ،همش  در همون لحظه زندگی میکنن لذت میبرن  کم کم  بزرگ میشه ذهن بزرگ میشه   دیگه مثل بچه نیستن

چون دنیاشون خیلی محدوده و هیچ دغدغه‌ای ندارن ، بیشترین گناه  وسوسه شیطان برای پول و جن سی هست که اونا ندارند

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛