2777
2789

مال ۵ ، ۶ سال قبله با مادربزرگم به چه زحمتی و سختی اون کتابا رو خریدیم ولی اهل تلاش نبودم کرونا هم اومد یازدهم دوازدهم مجازی شد اصلا نتونستم بخونم تو سال دوازدهم هم ازدواج کردم کلا کنکور ندادم و درسم نصفه موند ، الان دو ترم رفتما دانشگاه ، دانشگاه آزاد رفتم بعد سالها ، ولی دلم نمیاد اون کتابا رو بندازم رشته ام تجربی بود کتاب ها رو که ورق میزنم یادم میاد چقدر رشته مو دوست داشتم و شیرین بود ولی سختی هم داشت و گاهی نمیتونستم بخونم البته در کل از اون بچه خر خون ها نبودم ، الانم باردارم و حتی معلوم نیست دانشگاه رو بتونم ادامه بدم یا نه به نظرتون ببرم بدم اونجاهایی که کتاب کهنه میخرن؟ چون کمد دیواری هامون پر شده جا نیست ، یه مدت هم رفتم کلاس آرایشگری کمد پر شده از لوازم آرایش زیاد و چیزای به درد نخور ، برای وسایل بچه باید جا باز کنم 

چیکار کنم ؟ چون به سختی خریدیمشون دلم نمیاد 

ورق که میزنم خاطراتم تازه میشه حس میکنم اگه بندازم بره یه بخشی از خاطرات دوران نوجوانیم رو ميندازم میره ، اون دوستم که خیلی دوستش داشتم ، اون سریالی که طرفدارش بودم و ذوقشو داشتم ، اون خاطراتی که با سرویس مدرسه داشتم انگار لای کتابامه و میترسم خاطراتم یادم بره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واسه سه چهارسال پیش دارم نمیدونم چکارشون کنم چجوری بفروشم چون پولشم لازم دارم کیلیویی چند میخرن

نمیدونم والا ، دو جا هست تو شهرمون هر دفعه از جلوش رد میشم ولی نپرسیدم شرایطش چجوریه و چنده 

ونجاها پولی نمیدن .بزاردیوار بفروش .منبرا دخترم از دیوار کتاب کنکور گرفتم یه کم ارزونتر بزاری فوری ف ...

پولش دیگه برام مهم نیست اون موقع تو مضیقه بودیم نمیتونستم بخرم ولی الان ازدواج کردم دیگه تو اون شرایط نیستم ولی حیفم میاد 

بفروش با پولش لوازم تحریر بخر مهرماه که رسید کادوکن بده برای جشن عاطفه ها

نمیدونم چقدر لوازم تحریر بشه ولی دوستم این کارو کرد فکر کنم یه دفتر و چندتا مداد رنگی شد خیلی کم ولی خب ارزشش قشنگه

پولش دیگه برام مهم نیست اون موقع تو مضیقه بودیم نمیتونستم بخرم ولی الان ازدواج کردم دیگه تو اون شرای ...

پس همون کیلوییا بده ارزون میخرن ولی میفروشنب ای اونایی که استفاده میکنن خوبه

بفروش با پولش لوازم تحریر بخر مهرماه که رسید کادوکن بده برای جشن عاطفه هانمیدونم چقدر لوازم تحریر بش ...

اره خودمم تو شهرمون دیدم جایی نوشتن تعویض کتاب کهنه با لوازم تحریر نو ، به ذهنم رسید عوض کنم لوازمو بدم به خواهر برادرم که مدرسه میرن چه فرقی داره 

اون یکی داداشم که مثل خودم نتونست درست درمون درس بخونه رفت سر کار