2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بهم پیام داد

462 بازدید | 22 پست

امشب تولد خواهرش بود همه دعوت بودن ما رو دعوت نکردن بعد بهم پیام داده فردا بیا با هم بریم خونه بابام مامانم آش نذری داره 

گفتم ممنون امشب که تنها رفتی فردا هم تنها برو مامان جون گفت امشب دعوت بودیم ! گفتم بله منم ترجیح میدم جایی که به همسرم احترام نمیزارن نرم دشمنی خواهرت با منو همسرم چیه؟؟؟نه عروسی نه نامزدی ن عقدش ما رو دعوت نکردن الان تو دورهمی هاشون شوهرم رو نگفته به مادر شوهرم گفتم یکم حرمت بچتو نگه دار ب رفتار خانوادت اعتراض کن بی حرمتی چیه میکنن به شوهرم 

واقعا ناراحت شدم این بدبختم چیزی نداره بگه بس ک مهر طلب چسبیده به اینا 

منم گفتم دیگ تو جمع های خانوادگیتون ابدا نمیام خونه پدرش هر دو س ماهی یکبار می‌رفتیم اونم بعد شام که گفتم دیگ نمیریم به ما چ همش من حرمت نگه دارم والا 

ببخشید اسی

یکی میشه بگه اخرین تاپیکم موضوعش چیه؟ نمیدونم حذف شده یا نه ببینم برا شماها معلومه

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرت بعدش چیزی نگفت؟

نه با هم خوبیم خودشم می‌دونه ولی دیگ در مقابل کارهاشون سکوت کرده مثلا سه سال پیش عقدش رفت پدر شوهرم نرفت گفت چون پسرمو دعوت نکردن اما مادر شوهرم تنها رفت اونم بهم گفت بهم خوش نگذشت چون بچهام نبودن 

نه با هم خوبیم خودشم می‌دونه ولی دیگ در مقابل کارهاشون سکوت کرده مثلا سه سال پیش عقدش رفت پدر شوهرم ...

خب خداروشکر  خوبین.از بس مادر شوهرم با من حس دشمنی داره فک کردم مادرشوهرت یه چیزی بهت گفته

چی بگم.😐

اون چی جواب داد؟

هیچی نگفت گفت درست میگی ولی چیزی دست من نیست گفتم میتونی تجدید نظر کنید تو رفتارت دل پسرتو نشکون با این رفت آمد های حال بهم زن کی میمونه برات جز پسرت خودشم اینا خواهر برادر ناتنی هستن خودش کوچیک بود مادرش فوت شد باباش زن گرفت همشون الکی مصنوعی باهاشن

چه اشتباه بزرگی که از شوهرت در برابر خانواده اش دفاع کردی، به زودی شوهرت متوجه این اشتباهت میکنه، اینکه بگید همسر من فرق میکنه اشتباهه، حتما متوجهتون میکنه که دیگه دست از طرفداریش پیش خانوادش بردارید.

بعد شما اونجا دعوت نبودید خونه مادربزرگ همسرتون دعوت بودید، ربطش  چی هست به نرفتنوتون؟