2777
2789

بیاین

یه چیزی می‌خوام باهاتون راحت باشم و درد دل کنم، شاید خیلی‌هاتون تجربه‌اش کرده باشین یا همچین حس‌هایی داشتین.

من عاشق یه پسر شدم؛ عشقی که فقط از طرف من بود. اولش همه‌چی خوب بود، ولی بعد فهمیدم اون اصلا آدم درستی نیست. رفتاراش عوض شد، بدرفتاری کرد، و وقتی دید که من بهش اهمیت می‌دم، شروع کرد بازی درآوردن و غیرتی شدن‌های بی‌مورد… انگار از اینکه دل کسی دستشه، لذت می‌بره و دوست داره کنترل کنه.

حالا هر بار می‌بینمش، یه حس خیلی بد بهم دست میده؛ ترکیبی از عشق و نفرت که نمی‌دونم چطوری باید باهاش کنار بیام. خیلی وقت‌ها بهش فحش دادم، نفرینش کردم، دلم می‌خواد این حس بد و نفرتی که تو دلم هست تموم شه و آروم بشم.

شاید شما هم این حس‌ها رو داشتین، یا الان دارید. بیاین اینجا با هم حرف بزنیم، درد دل کنیم، حمایت کنیم، چون هیچ چیز بهتر از این نیست که بدونی تنها نیستی.

اگه دوست داشتین، خاطره‌ها یا حس‌هاتون رو با من و بقیه به اشتراک بذارین. با هم آروم بشیم. 

ای کاش هممون از شر حس عشق یکطرفه و نفرت راحت بشیم

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسی ک میگی خیلی بده داشتمش فکر‌کن پیشش نبودم میمردم براش از پیشش برمیگشتم‌‌ خونه بدم میومد ازش تا فردا دوباره عاشقش میشدم 

آخر دیدم حس خوبی ندارم بهش کات کردم چن سریم برگشتم بهش اما میدیدم نمیشه

حساب دست دو نفره☺️

حسی ک میگی خیلی بده داشتمش فکر‌کن پیشش نبودم میمردم براش از پیشش برمیگشتم‌‌ خونه بدم میومد ازش تا فر ...

واییی منم یه روز عاشق یروز نفرت خیلی بده  البته نه اکسمه نه رلم از دور اینجوری می‌کرد 

منم یه کسیو دوست داشتم که هیچوقت عشقی از اون به سمتم دریافت نشد همه چی یک طرفه از جانبه من بود! الان زن گرفته و من جگرم خونه افسردگی گرفتم و شب تا صبح تو اتاقمم همسایه روبه رویی مون بود 

منم حسم یک طرفس ولی نفرتی ندارم اتفاقا دوس دارم خوشبخت شه حالا با هرکی

منم آرزو خوشبختی دارم اما بدبختم کرد... نمیدونی چه چیزای راجبم گفته و هی توهیین و...