2777
2789
عنوان

می‌خوام قرص برنج بندازم توآب برای

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 71 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدا شو وقتی هیچجوره شبیه هم نیستین چرا یکیو باید حذف کنید فک کن شوهرت اینو راجب تو میگفت!

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

بیکاری خودتو بهاطر یه احمق بخطر و گرفتاری بندازی ؟؟؟ اگه میتونی طلاق بگیر اگه نه نادیدش بگیرو زندگی کن ! نادیده گرفتن شوهر سخته خسلی سخت ولی نه به سختی قتل 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

وقتی من وبچه هام میزنه سرهرچیزی مثلابچه گریه کنه ساکارید برخلاف میل اقاکنه میگیره هم منومیزنه هم بچه روبخداهیچی بش نمیگم همیشه هم بجزچشم چیزی نگفتم بش نه خونه دارم نه پول نه هیچی توسوییت زندگی میکنم اگه ببینه یروزناراحتم یاارایش نکردم اولش میگه چته اگه بگم ناراحتم عصبی میشه وقتی منودرحدمرگگگگگ میزنه نبایدقهرکنم اگه قهرکنم روزگارم سیاه می‌کنه به خانوادم نمیتونم بگم میگه اتیشتون میزنم😭