2777
2789

خونمون صد متر ده سال ساخته 

اگر بخواهیم ی خونه نوساز کلید اول بخریم باید روی خونمون ۲ میلیارد پول بزاریم یک میلیارد پدر شوهرم کمک میکنه یک میلیارد خودم دارم که میخواستم ماشین بخرم 

بنظرتون قید ماشین بزنم این خونه ۱۳۵ متر بخریم؟؟

خودم میخوام پیشنهاد پولمو بدم ... نظرتون چیه

اینم بگم این پولی که دارم رو وام گرفتم و پس انداز اینا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ولی اندازه پولت دونگ سند بزن نامت

بالاخره‌همه‌یک‌روزی‌می‌میرند🌵وصدسال‌که‌بگذرد،دیگرهیچکس❌درباره‌ی‌این‌که‌دیگران‌که‌بودندوچطورمُردندسوال‌نمی‌کند،پس‌بهتراست‌همانطورکه‌🪐دلت‌میخواهدزندگی‌کنی‌وهمانطورکه‌دوست‌داری‌بمیری.👤

خونه مهم تره بنظرم . ماشین رو کاریش میشع کرد میتونی حالا با اسنپ مترو تاکسی سر کنی ولی خونه نباشه ما ...

خونه داریم گفتم که صد متر و ده سال ساخته انصافا هم بد نیست ولی دیگ خودم انگار دلزده شدم و اینک میگم نوساز هر طور شده بخریم 

خونه داریم گفتم که صد متر و ده سال ساخته انصافا هم بد نیست ولی دیگ خودم انگار دلزده شدم و اینک میگم ...

خب باز سازی کن اگ میتونی 

و ماشین بگیر 

ولی ب هرحال خونه ی بهتری بتونی بگیری ضرر نمیکنی 

ولی اگ با باز سازی حالت خوب میشع تغییر دکوراسیون بده 

اللهم عجل لولیک فرج 
خونه البته میتونید ب جای نوساز دوسال ساخت بگیرین اگه ارزونتر بشهماشین خدایی نکرده تصادف بشه قیمت ش م ...

اینی که نظرمون هست خیلی جاش عالیه نقشش به دلم بود 

اول پدر شوهرم گفت ی ۸۵ متری بردارید مابقی رو من میدم اصلا به دلم نبود الان گفتم پیشنهاد ۱۳۵ متری رو خودم بدم و بگم باقی پول رو خودم میدم حالا باز خواستم اینجا راهنمایی بشم ببینم کارم درسته یا نه که فردا باهاش صحبت کنم