2777
2789

من آخرین بار با مردی دعوا کردم ک حتی منو زد اما ترسیدم شر بشه ب خونوادم نگفتم خیلی بهش فکر میکنم دعوای قبلیمم با استادم بود اما لفظی و محترمانه تر به همدیگه رید*یم درگیری فیزیکی نداشتیم این اواخر خیلی ب این دوتا مورد فکر میکنم واسه شماهم پیش اومده یا من مشکل دارم؟اینم بگم من کلی با مردا مشکل ندارم فک نکنید از اون نوعم ک باهاشون نمیسازم اتفاقا خیلی جذبم میشن حتی ۳ تا از خواستگارام عاشقم بودن از روعشق اومدن خواستگاریم هیچ کاری نمیکنم ولی توجه مردارو جلب میکنم کارمند بانک چندماه پیش سریع کارمو راه انداخت و حتی هم بهم شماره داد اونروز،تاپیکشو پاک کردم ولی تویه تاپیک دیگ بهش اشاره کردم اره خلاصه بعداز اخرین دعوام همه ی این اتفاقا رو توذهنم کنارهم چیدم و بهشون فکر میکنم آیا براهمه پیش میاد؟

شما بگین یه چیزی غیر طبیعی تو این اتفاقات هست 

یا طبیعیه بهش فک نکنم دیگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یک هاله ای داری که فعاله. بذار یه سوال بپرسم مجردی؟ دوست داری که با یکی آشنا بشی ازدواج کنی ولی از طرفی از شکست عشقی می ترسی به خاطر همین تلاش می کنی ازشون فاصله بگیری اما ناخوداگاه اونا جذبت میشن . درسته؟

نه هیچوقت دعوا نداشتم با مردی.سروکارمم زیاد با آقایونه

اما شما هم فراموشش کن بهش فکر نکن

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

من دعوایی که با مردا یادم میاد کردم ترم اول دانشگاه بودم تو چت با یه پسره دعوام شد بعد تا ترم سه چند بار اومد معذرت خواهی کرد منم گفتم پذیرفتم ولی از ته دل نبود اون خودشم میدونست (من یذره کینه ای هستم)بعد تا ترم اخر یادمه هی یوقتایی لبخند میزد بهم و من چپ نگاهش میکردمو اینا تا تموم شد

جدی یکمشو بگو

همسایمون بود واستاد خندید به مامانم منم میخواستم بزنمش مردکو از ترسش فرار کرد تو خونشون بعد مامانم جلومو گرفت برگشت گفت دختر شما میخواد منو بخوره گفتم لهتم میکنم

خلاصه دعوای لفظی هم که طبیعیه دیگه 

اصلا کلا طبیعیه دعوا زن و مردم نداره 

وای اره همشون درستن هاله فعال یعنی چی؟و چطور اینا رو فهمیدی

منم قبلا اینجوری بودم یه مدت افسردگی گرفتم از بین رفت نمی دونم اسم هاله اش چیه هاله یکی از انرژی های چاکراست به نظرت هاله تو قدرت جذبه روی هر چیزی که تمرکز کنی اون اتفاق برات می افته مثلا چند روز به یک مسئله ای فکر می کنی بعد در رابطه با همون مسئله یک چیزی می شنوی یا یک اتفاقی می افته. درسته؟