2777
2789

خیلی ناراحتم

به عبارتی مجلس گرم کن شدم من هروقت مهمان میاد خونمون پر انرژی میشم بیش از حد......

دوتا از همکاران شوهرم و خانماشونو دعوت کردیم کلی احترام شوخی محبت خنده 

آخر سر که خواستن برن مریم برگشت به زهرا گفت بخدا این کم داره

بار دوم بود دیدمش من فقط بیش از حد مهربونم خیلی احمقم؟

منظورش من بودم.

بعد بهش گفتم من کم دارم؟ گفت نههه هول شد 

بنظرتون حق ندارم ناراحت شم؟؟😭قرار بود فردا بریم بیرون ولی نمی‌خوام برم می‌خوام بهانه بیارم دیگر نرم باهاشون بیرون😭بنظرتون اگه اون یکی دوست مشترک مون یعنی زهرا گفت چرا نمیای واقعیت و بهش بگم که از دست فلانی ناراحت شدم؟؟؟😭💔💔💔شوهرم میگه تو با رفتارت باید نشون بدی اشتباهه کرد و ضعف نشون ندی

ولی من نمی‌خوام دیگه ببینمش چ فردا چ هروقت حتی شمارشو گرفته بودم امشب ولی پاکش کردم که عصبانی نشم بهش پیام بدم.

از دیشب خودمو خسته کردم تا صبح سوپ و دسر درست کردم قرمه سبزی فلان هزار مدل تنوع.....بحث غذا نیست بحث شعوره بعد آخر سر اینو گفت بعد شوهرم میگه منظور نداشت از رو صمیمیت حتما بهت گفته سخت نگیر از این حرفا

ولی من وقتی یکی بی احترامی کنه نمیتونم ببخشم

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

چ ادم بی فرهنگی بوده😐

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع رابطه کن اگه یه زمانی گفت چرا بگو اون شب راست گفتی اگه کم نداشتم که با شماها رفت و آمد نمیکردم

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بنظرم من که نذو متوجه بشه ناراحت شدی اگرم گفتن چرا نیومده رک بگو اکه بری اونا که بیشعورن نمیفهمن تو بدت اومده میگن چقد این با جنبه هست به خودشون اجازه میدن توهین کنن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

حق داری ناراحت باشی

برو باهاشون بیرون ولی یادت باشه زیاد مجبت نکنی که فک کنه کم داری

برو به خودت خوش بگذرون لیاقت محبت نداشته دیگه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

واقعا حق داری عزیزم.همون بهتر که دیگه رابطه باهمچون ادم سمی رو ادامه ندی.ولی حتما دلیل ناراحتیت روبه اون دوستتون بگو تابه گوشش برسونه وازین به بعد جاهای دیگه با ادب صحبت کنه وبه کسی توهین نکنه

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰

همینطور که شما میگی این خصلتو داری زیاد مهربون و پرانرژی میشی حتما اونم این خصلتو داره که زود صمیمی میشه و تشخیص نمیده با کی چجور شوخی کنه،،مطمئن باش از عمد نبوده منظور توهین نداشته،،بلد نیست چطوری حرف بزنه،،وگرنه مگه دیوونه س ب میزبان همچین حرفی بزنه