2777
2789

اینقدر دلم پره، حتی طرف هر کار کنه برام مهم نیست، فقط من یه خونه داشته باشم و تنها نباشم، طرف اصلا دوستم باشه خودش زن داشته باشه فقط پول منو بده بخورم و نمیرم، خستم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین بینیم بابایبار که عقد کنی مگه تو ایران دیگ میشه جدا شد خونت توی شیشه میشهبخای اسمتو از رو اسم ی ...

دقیقا، توی ایرانم که مرد همه کارس، تو صرفا اسباب بازیش میشی اگه بدشانس باشی

واای بخدا الان چون خسته ای این رو میگی بری تو زندگی اینجوری ۶ ماه که بگذره تااازهه می فهمی چه غلطی کردی و از چاله دراومد افتادی تو چاه.. عزیزم تمام فکر توان انرژی و تمرکزت رو بزار رو پیشرفت خودت .. تو هر شرایطی که هستی این تنها راه نجات هست و فقط به به آدم خوب با شرایط نسبتا خوب برو تو رابطه و لا غیر

نه ، در مورد ازدواج عاقلانه تصمیم بگیر،صحبت یه عمره

ازدواج نمیخوام، خونه و پول میخوام، حاضرم یه خونه ۱۰ متری بهم بدن، کارمم یه کار خیلی ساده باشه، فقط بخورم و نمیرم و جا داشته باشم، ولی خانوادم نمیزارن، کنارشون ارامش روان ندارم، کنار همسرم نخواهم داشت، واقعا دارم عقلمو از دست میدم دیگه

واای بخدا الان چون خسته ای این رو میگی بری تو زندگی اینجوری ۶ ماه که بگذره تااازهه می فهمی چه غلطی ک ...

خسته شدم از شرایطم، فقط میخوام برم یه جایی یه کشوری که کسی کاری بهم نداشته باشه.

ازدواج نمیخوام، خونه و پول میخوام، حاضرم یه خونه ۱۰ متری بهم بدن، کارمم یه کار خیلی ساده باشه، فقط ب ...

یه کار پیدا کن که هم مشغول شی هم درآمد باشه

مثلا گیفت عروسی و ... ،گل روبانی، ساک دستی و...

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
خسته شدم از شرایطم، فقط میخوام برم یه جایی یه کشوری که کسی کاری بهم نداشته باشه.

منم میگم بتونم طلاق بگیرم دیگه نمی کشم

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
یه کار پیدا کن که هم مشغول شی هم درآمد باشهمثلا گیفت عروسی و ... ،گل روبانی، ساک دستی و...

شهرمون کوچیکه همو منو میشناسن بد نگام میکنن، بخاطر همین میگم اینجا نمیتونم زندگی کنم

شهرمون کوچیکه همو منو میشناسن بد نگام میکنن، بخاطر همین میگم اینجا نمیتونم زندگی کنم

بگو تفریحی انجام میدم ،حوصله م سر نره