2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه من کرم سبزه الان میگم کاش آجری یا قرمز هم استفاده می‌کردم

آبی و سفید خیلی شیکه ولی به مرور ممکنه کسل کننده باشه یه رنگ گرم هم بهش اضافه کن

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

خونه ما که به طرز عجیبی داغونه 

چندتا از دیوارهامون کاغذ دیواری سیاه ساده هست ! یه دیوار اینه کاری طلایی و بقیه سفید (سلیقه ما نبوده نفر قبلی اینطوری کرده)  

مبل هامون هم سرمه ایه   

اصلا تیره نکنید واقعا پشیمون میشید 

کرم طلاییکرم قهوه ایآبی و سفیدسفید و صورتی سبز و کرمسبز و قرمزفقط طوسی نگیر خونه رو به شدت بی روح و ...

پس ابی سفید قشنگه؟! 🥹البته منظورم از ابی ی ابی اسمونی قشنگ ملیح و کمرنکه🥹 به نظرتون فرش چ رنگی باشه ک بهشون بیاذ؟! یا ی رنگ گرم برای پرده چی خوبه؟! 

friendly.. من و رفیقم🫀
خونه من کرم سبزه الان میگم کاش آجری یا قرمز هم استفاده می‌کردمآبی و سفید خیلی شیکه ولی به مرور ممکنه ...

اتفاقا تو فکر سبزم بودم.. سبز کسل کننده تره یا ابی🥲؟! بین تم سفید سبز یا سفید ابی موندم

friendly.. من و رفیقم🫀
اتفاقا تو فکر سبزم بودم.. سبز کسل کننده تره یا ابی🥲؟! بین تم سفید سبز یا سفید ابی موندم

سبز کسل کننده نیست خیلیم شیکه، فقط الان دوستم وسایل خونش کرم سبز و آجری بود خیلی قشنگ شده بود

آبی و سفید و لیمویی یا خردلی هم من تو پینترست دادم جالب بود

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

پس ابی سفید قشنگه؟! 🥹البته منظورم از ابی ی ابی اسمونی قشنگ ملیح و کمرنکه🥹 به نظرتون فرش چ رنگی باش ...

بله آبی ملیح خیلی قشنگه 

مخصوصا آبی یخی،یا آبی طوسی

رنگ پرده و فرش  به رنگ سفید باشه بهتره

ولی برا گرم کردن خونه

از چوب استفاده کن

جنس دسته ها و حاشیه های مبل و جنس میز ها و آباژور و تابلو و دکوراسیون چوبی و به رنگ چوب باشه خوبه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی