2777
2789
عنوان

براش کتاب خوندم کلی ذوق کرد

223 بازدید | 21 پست

من خیلی اهل کتابم 

کتابای مختلف

همیشه وقتی تماس تصویری میگیریم

( چون رابطمون لانگ دیستنسه و اون ایران نیست ) 

برای لینکه فقط کنار هم باشیم، گوشیو میذاریم یکم حرف میزنیم بعد قط نمیکنیم و هرکی کار خودشو میکنه،من اکثرا کتاب میخونم و نقاشی میکشم اینجور وقتا .

همیشه میگفت وقت ندارم واس کتاب وگرنه عاشقشم.

تا اینکه امروز بهش گفتم میای بجای حرفای الکی آخر شب قبل از خواب ،برات کتاب بخونم که هم خودم خونده باشم هم تو به کتاب نزدیک شده باشی؟

قبول کرد و امشب واسش که خوندم 

تا ده دقیقه هی میگفت چقد کیف داد جقد حال کردم

اصن از چشماش قلب میبارید و گفت : تمام لین سی و هشت سال عمرم هیچکس واسم اینکارو نکرده بود و خداروشکر خدا تو رو سر راهم گذاشت و...💙💙💙💙🥹🥹🥹🥹🥹

کتابی که نصفشو خوندم امشب ، کتاب ماهی سیاه کوجولو از صمد بهرنگی بود ❤️

اینو تعریف کردم که هم حال خوبی به این فضا داده باشم هم بادگاری از امشب برام بمونه 

چون برمیگردم تاپیکامو میخونم 🥹💙🦋

ای جووووونم.حال منم از ذوقتون خوب شد.خدادلاتونو براهم نگه داره.

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه حال دلتون خوبمنم برای همسرم همیشه کتاب میخونمو البته قشنگترین تجربه کتاب خوندنم وقتی بود که کت ...

کتاب شما چیه

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

بعدا به کاری که کردی میخندی

چقدر عادت زشتی دارید

توی هر تاپیکی میری یکی هست که گند بزنه به حال خوب استارتر

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫