2777
2789
عنوان

آیا کیک پز برقی استفاده کردین

158 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من کیک پز دارم

مواد رو که میریزم توی کیک پز قشنگ پف میکنه و تا نزدیک درش میاد ولی از برق که میکشم دستگاهو پفش میخوابه

مشکل کجاس؟

در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!

پیش نیومده موردی که میگی

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو کیک پز درست میکنم دریغ از یه سانت پف کردن

برا من پف میکنه عجیب

ولی همین که از برق میکشمش مث بادکنک پفش میخوابه🤧

دما نداره برا منبا کیک پز هستما نه فر!

خب باشه جونم اونم یه جور فر هست. یه علتش اینه که موادت کامل نپخته که اون فضای بین مواد که توخالی میشه هنوز بصورت مایع و‌نرم هست! جامد و سفت نشده! اگر دما داره دماشو یکم کمتر کن بذار بیشتر بمونه تا مواد داخل کیک منسجم بشن. دلیلش اینه

خب باشه جونم اونم یه جور فر هست. یه علتش اینه که موادت کامل نپخته که اون فضای بین مواد که توخالی میش ...

باشه چشم امتحان میکنم

میزارم بیشتر بمونه

ممنونم عزیزم

همین اخر کار برمیدارم وقتی از برق کشیدمش

پس مشکل از دستور پخت کیک احتمالا یه جارو اشتباه میرید چون فکر نمیکنم کیک پز رو پف کیک تاثیر بزاره خیلی ها تو قابلمه درست میکنن کلی هم پف میکنه 

اگه دستور خوبی داری بگو امتحان کنم عزیزم

اول فر رو روشن و در دمای ۱۷۵ درجه تنظیم میکنیم
۴ تا تخم مرغ+ وانیل هم میزنیم
۱/۵ لیوان شکر رو میریزیم
تا کرمی و کشیده  بشه
نصف لیوان روغن
۳/۴ لیوان شیر یا ماست  اضافه میکنیم
۲/۵ لیوان +۲ قاشق آرد (اول ۲/۵ لیوان ارد رو بریز بعد همینطور دوقاشقم از ارد بردار بریز تو‌مایع کیکت)رو‌میریزیم و بیکینگ پودر میریزیم (بیکینگ پودر دوقاشق مربا خوری بریز)
قالب رو‌چرب میکنیم مواد رو میریزیم خواستی کاکایو بزنی هم بزن و تمام بذار تو فر ۳۵  دیقه بعدش سر بزن سیخ بزن ببین در چه وضعه و تمام

اون ۲ قاشق ارد رو من برا زمانهایی میزنم‌که احساس میکنم اردم کم قوته! ارد قنادی کم قوته
اگر ارد نونوایی خریدی دیگه اون ۲ قاشق اضافه رو‌نزن

با این دستور ۱۵ ساله کیک میپزم و میتونم بگم بی نقص ترین دستور کیک صبحانه س