اول فر رو روشن و در دمای ۱۷۵ درجه تنظیم میکنیم
۴ تا تخم مرغ+ وانیل هم میزنیم
۱/۵ لیوان شکر رو میریزیم
تا کرمی و کشیده بشه
نصف لیوان روغن
۳/۴ لیوان شیر یا ماست اضافه میکنیم
۲/۵ لیوان +۲ قاشق آرد (اول ۲/۵ لیوان ارد رو بریز بعد همینطور دوقاشقم از ارد بردار بریز تومایع کیکت)رومیریزیم و بیکینگ پودر میریزیم (بیکینگ پودر دوقاشق مربا خوری بریز)
قالب روچرب میکنیم مواد رو میریزیم خواستی کاکایو بزنی هم بزن و تمام بذار تو فر ۳۵ دیقه بعدش سر بزن سیخ بزن ببین در چه وضعه و تمام
اون ۲ قاشق ارد رو من برا زمانهایی میزنمکه احساس میکنم اردم کم قوته! ارد قنادی کم قوته
اگر ارد نونوایی خریدی دیگه اون ۲ قاشق اضافه رونزن
با این دستور ۱۵ ساله کیک میپزم و میتونم بگم بی نقص ترین دستور کیک صبحانه س