2777
2789
عنوان

مامانای کرجی بیاید

165 بازدید | 33 پست

کسی بدون بیمه تامین اجتماعی بیمارستان البرز زایمان داشته؟

هزینش چقدره؟

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  

من بیمارستان عظیمیه امام علی زایمان طبیعی انجام دادم,هزینش پنجاهم نشد,خیلی تمیز دکتراش خوب,خیلی راضی بودم خدایی,برو اونجا,البرز شلوغه

خدایا دلم معجزه میخواد,کمکم کن جز تو به کی پناه ببرم,

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم البرز رو نمیدونم اما من بیمارستان کمالی زایمان سزارین شدم بابیمه ی سلامت  حدود ۲۰۰هزینه ام ...

مشکلی بود ک سزارین شدی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من بیمارستان عظیمیه امام علی زایمان طبیعی انجام دادم,هزینش پنجاهم نشد,خیلی تمیز دکتراش خوب,خیلی راضی ...

واقعا ما با اون بیمارستان تجهیزات پزشکی میدم به نظر من افتضاح بود داخلش حالا کادر پزشکیشو نمیدونم 

من بیمارستان عظیمیه امام علی زایمان طبیعی انجام دادم,هزینش پنجاهم نشد,خیلی تمیز دکتراش خوب,خیلی راضی ...

همون باهنره؟ بدون بیمه ۵۰ تومن شد؟ کی زایمان کردید؟

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  

خودم چند باری امام علی رفتم واقعا عالیه ولی زایمانشو نمیدونستم.

من مهرشهرم بنظرت امام علی پس خوبه؟

بدون بیمه زایمان کردی؟

واقعا ما با اون بیمارستان تجهیزات پزشکی میدم به نظر من افتضاح بود داخلش حالا کادر پزشکیشو نمیدونم&nb ...

من رفتم خیلی خوب بود

خدایا دلم معجزه میخواد,کمکم کن جز تو به کی پناه ببرم,