fbgdcfsdc مدیر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 عنوان مجردی | مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 112 پست احساس بدبختی میکنم همه راحت ازدواج کردن منم عشقم ولم کرد رفت هیچی جزغم غصه برام نمیمونه رفتم همسریابی ثبت نام کردم چرا من راحت نمیتونم ازدواج کنم مجبورشم برم اونجا کاش بمیرم 1404/04/20 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14185 عشق منم هیچی نداره عرقم میخوره تازه به به هر دم از این باغ 😉😅😅😅 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 ول کن عشقو اگه خواستگار خوب اومد الکی رد نکن عزیزدلم ندارم همش خونه ام
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 به به هر دم از این باغ 😉😅😅😅 توبگو چطور فراموشش کنم
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14185 ندارم همش خونه ام برو سرکار فروشندگی منشی بسیج مسجد محله روضه و هیات فعال باش من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14185 توبگو چطور فراموشش کنم ب بدیاش فکر کن ب اینکه اگه باهاش باشی آینده نداری زندگیتو خراب میکنه و ... من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14185 توبگو چطور فراموشش کنم ب مادرت بگو ک ب مداحهایی که قابل اعتمادن بسپاره من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 ب بدیاش فکر کن ب اینکه اگه باهاش باشی آینده نداری زندگیتو خراب میکنه و ... ۵ روزکاتم نفسم بالانمیاد خب من ن یعنی کسی دگ زنش نمیشه منو نخاست رفت
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14185 ۵ روزکاتم نفسم بالانمیاد خب من ن یعنی کسی دگ زنش نمیشه منو نخاست رفت نخواد بهتر لیاقتت مطمعن باش بیشتر از اونه من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 ب مادرت بگو ک ب مداحهایی که قابل اعتمادن بسپاره مداح ؟؟؟ ازکجا بیارم خواهر خخخخ توچطوری پیداکردی
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14185 مداح ؟؟؟ ازکجا بیارم خواهر خخخخ توچطوری پیداکردی مداح خانم روضه خونگی نمیگیرن سمت شما تو خونه روضه زنانه نمیزارن ؟؟؟ من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 نخواد بهتر لیاقتت مطمعن باش بیشتر از اونه حالم خوب نیست فکرکنم تااخر عمر مجرد بمونم چون افسردگی گرفتم خونه ام همش خودمو سپردم دست خدا
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 مداح خانم روضه خونگی نمیگیرن سمت شما تو خونه روضه زنانه نمیزارن ؟؟؟ میزارن من اصن نمیرم باورت میشه ده روز محرم خونه بودم
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 مداح خانم روضه خونگی نمیگیرن سمت شما تو خونه روضه زنانه نمیزارن ؟؟؟ بیا ازدواج کنیم خخخخ
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14185 مداح ؟؟؟ ازکجا بیارم خواهر خخخخ توچطوری پیداکردی ما ی خانمی هست دین ودنیارو معرفی کرده جز من هی بهش تو واتساپ روبیکا ایتا پیامک گفتم زینب فلانی هستم بنده خدا برا من آلزایمر میگیره یادش میره😅😅😅 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅