2777
2789

ی تاپیک زدم گفتم نتیجه بیش از حد گرفتم از ساب

گفتم نرید برای برگردوندن کسی ساب بخرید

اسیرتون میکنه ارزش نداره 

بالای صدتا درخاست دوستی داشتم ک کجا گرفتی ک من گفتم نمیگم کجا چون واقعا خودم اذیت شدم

من ی ساب گرفتم برگرده دقیقا شب گوش کردم ساعت 9 صب پیام داد بعدش دیدم هنو سرده ساب عالی شدن رابطه و ازدواج گرفتم

ک اونم نتیجه داد اکسم تموم تمرکزش از زندگی شخصیش رو برداشته بود گذاشته بود رو من

داشت پلن ازدواج میچید ولی من دیگ نمیخاستمش هرچی بیشتر توجه میکرد بیشتر دور میشدم چون همش یادم میومد چکارایی باهام کرده و چقد اذیتم کرده و من چقد تلاش کردم تا دوسم داشته باشه واسه همین گفتم نمیخام ک ولکن نبود ب جایی رسید ک با زور و دعوا بهش گفتم ولم کن ولم نمیکرد

خاستم بگم ساب جواب میده از جای معتبر بگیرید زیر دو هفته جوابه ولی تروخدا واسه برگردوندن کسی نگیرید

واسه پیشرفتتون واسه ارامشتون واسه رفع محدودیت خانوادتون بگیرید حتی اگ تو رابطه این و حس میکنید رابطتون باارزشه برا بهترشدنش بگیرید

ولی کسی ک رفته رو برنگردونید جاش ساب جذب جفت روحی بگیرید

این تجربه من بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساب باعث مشکلات مغزی گیجی و سردرد میتونه بشه به مرور بخصوص ساب هایی که مربوط به ویژگی های بدنی اند ا ...

نه از جای معتبر بگیری هیچیت نمیشه

من اصلا سابای مربوط ب تغییرات بدنیو قبول ندارم بنظرم توهمه مخصوصا رنگ چشم و قد

سلام ببین اگر کمکم کنی کلی دعات می‌کنم 

من ساب پوست سالم گوش دادم واقعا اثر داشت برام اما از همون طرف ساب ازدواج و ثروت گوش دادم نتیجه نداشت میشه بگی اون ساب ازدواج از کی گرفتی رایگان بود یا پولی من اینارو که گفتم رایگان بود

بهت درخواست دوستی هم میدم درمورد ازدواج‌ام بهت توضیح میدم ممنون میشم کمکم کنی خیلی گیرم

والا من گرفتم گوش دادم ی جوری هست من هیجان زیاد دارم ولی ساب گوش میدم دیگ کنترل ندارم نمیتونم زیاد گوش بدم بد دوس دارم همش رو باهم گوش بدم دیگ ولش کردم 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ببین من نمی‌دونم اون تاپیک قبلی که برات زدم دیدی یا نه همین طور درخواست دوستی که برات فرستادم ولی اگر دیدی تور به اون خدا که خالق هر دومون هست قسم میدم جوابم بده ، یاد اون روز خودت بیفت که طرف رفته بود یا باهات سرد بود چه حالی داشتی اگه کسی بهت می‌گفت اون ساب گوش نده بهش گوش میدادی؟ الان من یا بقیه بچه‌ها که بهت پیام میدم تو اون حال اون موقع تو یا شاید بدتر هم باشیم و تا زمانی که خودمون تجربه نکنیم حس و حالم بده که چرا کم کاری کردیم   بابا تو چرا فکر می‌کنی همه شاید مثل تو پشیمون بشن اینو درنظر بگیر شاید برای چند نفر خوب باشه به ازدواج ختم بشه اصلا طرف خوشبخت بشه بعد این کار تو میشه یه کار خوب ، اصلا اونی اون ساب ساخته قطعا هدفش خیر بوده رسیدن دوتا آدم بهم خوشبخت شدنشون و...

اینارو گفتم که بهت بگم من الان واقعا توی شرایطی هستم که نیاز دارم به اون ساب ، ساب های زیادی هم گوش دادم اما ... ببین بهت گفتم دوستی مو قبول کن شرایط ازدواجم برات بگم اگر قانع نشدی اون ساب بهم معرفی نکن 

لطفا لطفا لطفا اگر این پیامم میبینی جوابم بده🙏🏻

از هر جا حس میکنی معتبره از طریق کامنت رضایتاش

تروجان عزیز ترین کست خواهش میکنم  بهم بگو از کجا گرفتی توروخدا لطفاً 

آخه من نمی‌دونم کجا معتبره کجا معتبر نیست 

تو بهم معرفی کن لطقا 

هرچقدرم و بعدا پشیمون شدم اژالان همشو میپذیرم 

فقط بهم بگو آدرس جایی که گرفتیوتوورحدت داغون حال روحیم

یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد