2777
2789

بیاید بگید پیش میاد کسی از گزینش رد شه؟؟؟؟من سلام و خداحافظیم ضعیف بود قران رو اشتباه و بدون اعوذبالله و بسم الله خوندم انقد هول بودم احتمالش هست رد شم؟اگه رد شم چی میشه؟

سلام عزیزم،از نظر پیش اومدم که بله پیش میاد اما فکر نمیکنم به خاطر هول شدن و نگفتن اینها رد کنند،کسایی که مشکل جدی دارن و توی تحقیقات مشخص میشه،مثل حجاب و مسائل سیا.سی و ارتباط با نا محرم و عدم صداقت،اینا بیشترین مواردی بوده که رد شدن

مشاوره تحصیلی تخصصی کنکور انسانی و فرهنگیان|سرپرست آکادمی کنکور نور🌙💜(برای رزرو مشاوره تحصیلی با هزینه مناسب و خدمات بی شمار کامنتم رو ریپلای کنید و شرایط تحصیلیتونو بگید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم،از نظر پیش اومدم که بله پیش میاد اما فکر نمیکنم به خاطر هول شدن و نگفتن اینها رد کنند،کسا ...

من قران رو بد خوندم و بدون اعوذبالله و بسم الله بعد وقتی بهم گفت قران بخون چند ثانیه بدون اینکه چیزی بگم فقط به قران اشاره کردم انقد هول بودم نمیدونستم دارم چیکارمیکنم حالا میترسم گزینش ردم کنه😭

سلام عزیزم،از نظر پیش اومدم که بله پیش میاد اما فکر نمیکنم به خاطر هول شدن و نگفتن اینها رد کنند،کسا ...

وایی اجی به خدا دارم از استرس پس میوفتم😭😭اگه رد شم چی میشه؟

من قران رو بد خوندم و بدون اعوذبالله و بسم الله بعد وقتی بهم گفت قران بخون چند ثانیه بدون اینکه چیزی ...

نه نگران نباش،حتی اگر خدایی نکرده به خاطر این موضوع رد بشی و کد بخوری دوباره ازت مصاحبه میگیرن و ورودی بهمن میشی

مشاوره تحصیلی تخصصی کنکور انسانی و فرهنگیان|سرپرست آکادمی کنکور نور🌙💜(برای رزرو مشاوره تحصیلی با هزینه مناسب و خدمات بی شمار کامنتم رو ریپلای کنید و شرایط تحصیلیتونو بگید)

نه نگران نباش،حتی اگر خدایی نکرده به خاطر این موضوع رد بشی و کد بخوری دوباره ازت مصاحبه میگیرن و ورو ...

اخە من روخوانی قرانم خوبه ولی به جای اینکه از سوره های اسان انتخاب کنم بخونم یهو قران رو از وسط باز کردم افتاد یه سوره سخت که همش تقصیر سهل انگاری خودمه بە خدا من میمیرم اگه رد بشم اجی😭😭میترسم اخه میگن اینجوری نیست خیلی بروبیا داره کە دوباره ازت مصاحبه کنن اونم شااااید دوباره ازت مصاحبه کنن

اخە من روخوانی قرانم خوبه ولی به جای اینکه از سوره های اسان انتخاب کنم بخونم یهو قران رو از وسط باز ...

نه اتفاقا اگه مشکل جدی نباشه سخت نیست،بعدشم هنوز که رد نشدی بهش فکر نکن و توکل کن به خدا

نه اتفاقا اگه مشکل جدی نباشه سخت نیست،بعدشم هنوز که رد نشدی بهش فکر نکن و توکل کن به خدا

به خدا اگه غصه خوردن باعث مرگ میشد تو این سه روز من میمردم اجی توروخدا میشه ایدی تلگرامت رو بدی شما تجربت بیشترە باهاتون حرف بزنم اروم شم؟؟😭

به خدا اگه غصه خوردن باعث مرگ میشد تو این سه روز من میمردم اجی توروخدا میشه ایدی تلگرامت رو بدی شما ...

درخواست دوستی بده گلم

میشع بهم کمک کنی درخاست دوستیمو قبول کنی من به کمکتون نیاز دارم جان هرکسی که دوست داری

بفرمایید

بفرمایید

من تا حالا نماز جمعه ونماز جماعت نرفتم میشع به من بگی اگع توی مصاحبه فرهنگیان ازمن پرسیدن چی بگم تورو خدا خیلی میترسم

کلا مصاحبه فرهنگیان چجورع

شما چطور تونستین قبول شین توی مصاحبه میشه بهم بگین🙂❤

من تا حالا نماز جمعه ونماز جماعت نرفتم میشع به من بگی اگع توی مصاحبه فرهنگیان ازمن پرسیدن چی بگم تور ...

عزیزم حقیقت رو بگو،مثلا بگو درگیر درس بودم زیاد فرصت نکردم شرکت کنم،اما از الان برو که بهش بگی حالا که فرصتم خالی بوده شرکت میکنم