2777
2789

خیلی سنگین بود برام این حرفش یه ساعته دارم گریه می کنم دارم خفه میشم.عملا برام ارزوی مرگ کرد فقط به خاطر اینکه یه وسیله رو نمی تونست پیدا کنه البته من دست نزده بودم.

یه ساعت گریه کردم تا صبح هم می تونم گریه کنم.

به دل نگیر اگه بابای بدی نیست ناراحت نشو

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی تونم قلبم تیکه تیکه شد با این حرفش یعنی در این حد براش بی ارزشم که به راحتی می تونه ارزوی مرگم ر ...

ضریب هوشی آدما موقع عصبانیت میاد زیر ۱۰۰ یعنی ضریب هوشی آدم عقب مانده به خاطر همین خیلی متوجه حرفاشون نیستن به دل نگیر عزیزم

نمی تونم قلبم تیکه تیکه شد با این حرفش یعنی در این حد براش بی ارزشم که به راحتی می تونه ارزوی مرگم ر ...

عزیزم درکت میکنم هیچ پدری حاضر به دیدن داغ فرزند نیست احتمالن سر زبونشه و از قصد نیست

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم به دل نگیر شاید از روی عصبانیت یه چیزی گفته یه سریا تو عصبانیت نمیتونن خودشون و رفتارشون و حرف ...

نمی تونم خوب نیستم برا من این حرفا عادی نیست من دنبال بهونم برا خودکشی

کاش ببینه ولی یک سال ارزو کردم خدا قبول نکرد

نگو 😔😔😔

بخدا خوب نیستم برا پدر مادرم خودکشی نمی کردم دیگه بعد شنیدن این حرف اخرین بهانم رو هم از دست دادم

عزیزم میدونم از حس ت ، شما دختر عاقلی هستی نباید با یک حرف اینقدر زود بشکنی ...اخه گناه مادرت چیه دور از جونت داغتو ببینه

نمی تونم خوب نیستم برا من این حرفا عادی نیست من دنبال بهونم برا خودکشی

دور از جونت بابا چه خودکشیی زندگی رو هر چقدر سخت بگیری همون قدر سخت تر میشه برات 

منم قبلا مثل تو بودم سر هر چی ناراحت میشدم گریه میکردم ولی دیدم دیگران اصلا براشون مهم نیست به خودم اومدم گفتم خودم که برای خودم مهم هستم بیخیال بقیه

من یه ساله شکستم حرف بهانس

😓😓😓

دور از جونت بابا چه خودکشیی زندگی رو هر چقدر سخت بگیری همون قدر سخت تر میشه برات منم قبلا مثل تو بود ...

من فقط به خاطر یه حرفش ناراحت نشدم چند ساله همشون کل خانوادم بهم بی احترامی میکنن همش دلم رو میشکنن اندازه سگ ارزش قائل نیستن عقده چند سال تو وجودم جمع شده