2777
2789

از ۴ روز پیش اول خونریزی در حد دوسه تا دستمال کاغذی کلا خیس شد داشتم 

بعدش دکترم یه امپول پروژسترون در روز اضافه کرد و از اون روز کم و بیش لکه بینی دارم 

سونو هم کرد دکترم گفت جنین سرجاشه و قلبشم ضربان داره ولی یک لخته کنار ساک دیده میشه که هفته بعد سونو بده مجدد و استراحت مطلق باش 

میشه برم حموم یا نه🥲🥲خطرداره؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا عزیزم خیلی ببخشید یک هفته بو بده... سخت به دست آوردی سخت بگذرون یک مدت 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
حالا عزیزم خیلی ببخشید یک هفته بو بده... سخت به دست آوردی سخت بگذرون یک مدت

کلا هفته ای یه بار میرم بیشترش از همون هفته اول هم میترسم اون روز که خونریزی کردم میخاستم برم حموم که اینجوری شد دیگه ترسیدم برم 

الان ۱۲ روزه حموم نرفتم😬 همه ازم فرارین

آب گرم باشه یا سرد ؟؟ اخه تو نینی سایت خوندم یکی نوشته بود سرما نخوره به کمر یکی نوشته آب گرم نخوره

اب ولرم باشه ، فقط خیلی به خودت فشار نیارا مثلا موهاتو چنگ بزنی یا کیسه بکشی ، به شامپو و لیف و تمام ، اونم حتما نشسته

😂😂😂چکار کنم خو پس

بابا من جات استرس گرفتم😂😂😂

خیلی ساده میری داخل حموم و ابو ولرم میکنی و می‌شینی روی چهارپایه حموم (شامپو و لیف و صابونو میزاری کنارت اول) جنگی حموم میکنی و سر یه ربع میزنی بیرون 

سلام عزیزم فعلا حمام نری بهتره چون منم تجربه شما رو داشتم کاملا استراحت کن فقط برای سرویس پاشو از جات چی کار کردی که خونریزی کردی؟کار سخت انجام دادی ؟روزی چندتا آمپول پروژسترون می زنی؟