2777
2789
عنوان

درمان ترک های پوستی

86 بازدید | 10 پست

تو یه ماه ۶کیلو اضافه کردم ۲۰سالمه و پوست قسمت ران پا و بالای ساق پام ترک های قرمز افتاده 

از کرم ترمیم کننده هیدرودرم استفاده کردم تاثیری نداشت یه راه حل موثر اگر میدونید بگید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم آداپالن بگیر روی ترک های قرمز هرشب قبل از خواب یه لایه نازک بزن صبح ها هم مرطوب کننده بزن اگه مرتب استفاده کنی بستگی به بدنت بعد از یه مدت می‌ره ولی اگه مرتب استفاده نکنید قرمز ها سفید میشه و دیگه نمیره باید لیزر کنی

من شنیدم کره شی باتر خوبه 

خودم خریدم ولی هنوز استفاده نکردم.. 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
متاسفانه هیچ راه حل قطعی برای درمان نداره. ژن خراب باعثش میشه که منم نمیدونم از کجا به ارث بردم

اخه من خودم میدونم باعثش چاق شدن یهوییه ولی اینکه چیکار کنم حداقل کمرنگ شه رو نمیدونم

اخه من خودم میدونم باعثش چاق شدن یهوییه ولی اینکه چیکار کنم حداقل کمرنگ شه رو نمیدونم

روشی که گفتم رو امتحان کن از خودم در نیاوردم فامیلمون که داروسازه گفت و اینکه منم امتحان کردم چون اگزما داشتم نشد دورشو رو کامل کنم ولی دوستم امتحان کرد و خودش گفت که کامل رفته ترک هاش کرم آداپالن هم ارزونه بیست سی تومنه دارو خونه ها هم دارن