2777
2789
عنوان

متاهلا بیان فقط

245 بازدید | 15 پست

من تو عقدم‌مادرشوهرم خیلی رئیس بازی درمیاره دوس داره حرف حرفه اون باشه و‌شوهرمم به شدت به حرف مامانشه....تاالانم‌تو این چندسال عقد دهن بین مامانش بوده...  میخام جداشم میترسم بعدن این روند ادامه داشته باشه.. تجربه ای دارین تو این زمینه؟؟

مردی که تو تیم مامانش باشه هیچ وقت تغییر نمیکنه روز به روزم بدتر میشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثال بزن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

شوهر من تازه بعد دوسال یکممم یکممممم داره میفهمه مادرش خدا نیست و میتونه اشتباه کنه 

یا غلام خانواده اش نیس و باید برا خودش ارزش قائل باشه ...

تازهههههه.....

خیلی اون اوایل حرص خوردم و چالش داشتیم 

اما صفت های خوب زیادی داشت ک ب این یه مورد میچربید و از اینکه براش صبر کردم پشیمون نیستم ...

ببین موردت ارزش موندن وحرص خوردن داره یا نه . ب رفتار تو هم بستگی داره ک در اینده بهتر بشه یا بدتر 

چه صفات خوبی میشه بگی

من اخلاق خیلی واسم مهم بود 

شرایط مالیو سطح خانوادگی تقریبا مثل هم بودیم

اپشن خاصی نداشت فقط ادم خوبیه=)

فقط همین ی مشکلو داشت که زیادی به خانواده بها میده 

انگار خودش ادم نیست (این صفتش خوبه ولی این دیگه زیاده روی میکرد ) 

جالب اینجاس اونا هم ادم حسابش نمیکردن 

۱۲ ساعت شیفت شب وایمیستاد می اومد خونه ساعت ۶ صبح 

خدا شاهده ساعت ۹ زنگ میزدن پاشو بیا کار داریم 

صبونه میخورد میرفت 

تازه داره یاد میگیره ب خودش یکم احترام بزاره