2777
2789
عنوان

یعنی واقعا من کارم اشتباهه

133 بازدید | 8 پست

یه خانم اومد گفت جزوه شما کامله میدید به من منم گفتم باشه بعد اومد گفت اگه دوست داری بیشتر آشنا بشیم و دوس بشیم....منم در جواب گفتم حیفه این رابطه ها زود گذره پدر و مادرتون با هزار آرزو بزرگتون کردن و ....بعد گفت من پسر ندیدم تو این سن اینطوری تو مشکل داری برو دکتر..واقعا ناراحت شدم یعنی من اشتباه گفتم؟من گفتم آدم قراره ازدواج کنه این رابطه ها فقط اذیت کنندس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایپکت رو کامل بخونید...ایشون رابطه موقت منظورش بود

هیچ جای تاپیک ننوشتی موقت

بعدشم روابط موقت میشه دیگه😐 میرن سر قرار صحبت میکنن اگه شخصیت ها به هم بخوره ادامه میدن نخوره تموم میشه

غیر این بخوای میشه ازدواج سنتی که الان هیچکس اونجوری ازدواج نمیکنه

هیچ جای تاپیک ننوشتی موقتبعدشم روابط موقت میشه دیگه😐 میرن سر قرار صحبت میکنن اگه شخصیت ها به هم بخو ...

نظرتون محترم ولی همون اول بگی با اون لحن برو دکتر آیا میشه ادامه داد؟

نظرتون محترم ولی همون اول بگی با اون لحن برو دکتر آیا میشه ادامه داد؟

برای یه دختر همینکه اومده جلو و غرورشو شکسته ام خیلیه ، ردش کردی و عصبی شده  و قطعاً الان پشیمونم شده پس اصلا سمتت نمیاد متاسفانه 

برای یه دختر همینکه اومده جلو و غرورشو شکسته ام خیلیه ، ردش کردی و عصبی شده و قطعاً الان پشیمونم شد ...

من که حرف بدی نزدم بهش ولی درکل من که کلا تا الان وارد هیچ رابطه ای نشدم اینم توضیح دادم بهش چون من از اول وارد نشدم بهش گفتم وارد نمیشم....فقط ازدواج اونم باشخصیت که قصدش باشه و ...