2777
2789
عنوان

واقعا چه زندگیه روزا تکراری صب بلند شی بشینی تو خونه تا شب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به نخبه داشت مگه چند درصدمون نابغه ایم ؟ من خودم اصلا باهوشم نیستم ولی هدفمند و تلاشگرن

من خودم این شرایط و داشتم منظورم این بود که خیلیا نتونستن رشته های خوبی بخونن تو دانشگاه 

محیط کوچیک خانواده های سخت گیر محله هایی که همه همو میشناسن همه دست به دست هم میدن تا از زندگی نا امید بشی حالا هرچقدرم هدفمند باشی و تلاش کنی وقتی اجازه ی بیرون رفتن کار کردن یا خیلی چیزارو نداشته باشی باید بیشتر ارزوهارو دفن کنی 

چه ربطی به نخبه داشت مگه چند درصدمون نابغه ایم ؟ من خودم اصلا باهوشم نیستم ولی هدفمند و تلاشگرن

بیشتر دخترایی که دنبال ازدواجن بیشتر دنبال استقلالن و اینکه از حرفای بقیه خلاص بشن امیدوارم استارتر هم خدا بخت خوبی نصیبش کنه واقعا سخته

من خودم این شرایط و داشتم منظورم این بود که خیلیا نتونستن رشته های خوبی بخونن تو دانشگاه محیط کوچیک ...

میدونی منم قبلا این بهانه ها رو میوردم فکر میکردم اینا شعاره 

ولی واقعا هدف و تلاش خیلی موثره 

البته جغرافیا رو هم نادیده نمیگیرن بهر حال شرایط من 

با یکی ک توو امریکاس خیلی فرق میکنه...

میدونی منم قبلا این بهانه ها رو میوردم فکر میکردم اینا شعاره ولی واقعا هدف و تلاش خیلی موثره البته ج ...

برا من که بهانه نبود یکیم که تو شهر کوچیکه و خانواده سخت گیر داره شرایطش فرق میکنه با کسی که تو شهر بزرگه خانواده گیری نداره

میدونی منم قبلا این بهانه ها رو میوردم فکر میکردم اینا شعاره ولی واقعا هدف و تلاش خیلی موثره البته ج ...

اصلا بهانه نیست،تو شهر کوچیک کار تخصصی نیست،فروشندگی و منشی و اینجور کاراست،ببخشید ولی باید حمالی کنی 2شیفت شاید۵_6تومن بدن پس بهانه نیست و کار کردن واقعا ارزش نداره