2777
2789
عنوان

گل مژه نابودم کرده

107 بازدید | 13 پست

تو یه ماه این سومین باره 

هر دفعه یه جای چشممه 

از بیرون هم معلوم نیست 

کلوبیوتیک می ریزم خوب میشه

هفته بعد یه جا دیگه 

چی کنم 

استرس دارم شدید شاید مال اینه  

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پماد چشمی اریترومایسین روزی چند بار بزن 

با شامپو مخصوص پلک و مژه بشور داروخونه داره 

اگه نشد هم با شامپو بچه روزی دو سه بار بشور 

دست به صورتت اصلا نزن 

شاید ملحفه بالشت یا پتو کثیف بوده بخاطر اونه دوباره دراومده 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤

پماد چشمی اریترومایسین روزی چند بار بزن با شامپو مخصوص پلک و مژه بشور داروخونه داره اگه نشد هم با شا ...

شسته بودم من تا حالا تو عمرم نزده بودم 

نمیدونم چرا امسال اینطوری شدم 🤧خیلی درد داره

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
قطره فلوکورت۱٪ بریز هر ۸ساعت بهتر خوب میشی

در ضمن وقتی خوب شدی روزی یکبار حتما استفاده کن گل مژه یه جوش چرکی که میکروبها لابلای مژه میرند و رسد میکنن و سرایت به پیاز و ریشه موی مژه می‌کنه 

در ضمن وقتی خوب شدی روزی یکبار حتما استفاده کن گل مژه یه جوش چرکی که میکروبها لابلای مژه میرند و رسد ...

حتما عزیزم مرسی

منم زیاد گل مژه میزدم از وقتی شامپوی پلک و مژه میزنن خیلیییی کمتر شده حتما امتحان کن روزی یبار چشماتو با شامپوی مخصوص پلک و مژه بشور‌. داروخونه ها دارن

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
شسته بودم من تا حالا تو عمرم نزده بودم نمیدونم چرا امسال اینطوری شدم 🤧خیلی درد داره

یه وقتایی ام همه چیزو رعایت میکنه آدم ولی پیش میاد دیگه 

یه دو سه روز اینا تحمل کن میره 

منم زیاد گل مژه میزدم از وقتی شامپوی پلک و مژه میزنن خیلیییی کمتر شده حتما امتحان کن روزی یبار چشمات ...

ا چه خوب نمیدونستم شامپو داره

ا چه خوب نمیدونستم شامپو داره

آره مثلا شامپو پلک و مژه آرگوسول مارک خوبیه 

اگه مارک دیگه ای ام داشت میتونی بگیری