2777
2789
عنوان

خواهر شوهر جاری

242 بازدید | 16 پست

خواهر شوهرم خیلی طرف جاریمه و اینکه جاریمم با اون خوبه با جاریم قهرم دعوا کردیم..

شوهرمم از خانوادش زده شده بخاطر اینکه همش با من بد بودن دیگه خودش نمیره نمیاد

گاهی وقتا دلم براشون تنگ میشه دوست دارم آشتی کنم اولا خوب بودن ولی اخیرا چون من بشدت پشت شوهرمم بد شدن باهام

خواهر شوهرم جاریم همیشه با همن دلم میگیره..

باشد که زندگی با تو همان کند که تو با دیگران کردی...🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دلت نگیره عزیزم فقط فکر زندگی خودت باش اونا حسودن درک میکنم چی میگی منم یمدت خواهرشوهرم با جاری ...

بخدا خودمون زندگیمو داریم درست میکنیم هزار تومان ن مادر پدر من ن طرف شوهرم کمک نکردن ولی دوست دارم خوب باشن که هیچکدوم نیستن 

منم با جاری ملعون قطع رابطه کردم فقط در حد سلام دیگه هم برام مهم نیست .میدانو براش باز کردم که خودشو ...

آخه من بدی نکردم بهشون نمی‌دونم چرا انقد باهام بدن حتی سلامم نمیدن 🥲 

مهم نیست توهم سلام نده اینقدر شخصیتتو به خاطرشون خرد نکن

شوهرم میگه طفلک اصلا محل نده خودشم نمیره باید فراموششون کنم...

شوهرم میگه طفلک اصلا محل نده خودشم نمیره باید فراموششون کنم...

همیشه جهری آدم حساب نمیشه این کلمه رو حفظ کن وخودت کم کم میفهمی که واقعا آدم حساب نمیشه

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
بخدا خودمون زندگیمو داریم درست میکنیم هزار تومان ن مادر پدر من ن طرف شوهرم کمک نکردن ولی دوست دارم خ ...

درکت میکنم منم مثل تو اونا حسودی میکنن بهت ک اینحور رفتار میکنن اما سعی کن بی اهمیت باشی چون واقعا روح و روان ادم رو نابود میکنن

[QUOTE=387732006]درکت میکنم منم مثل تو اونا حسودی میکنن بهت ک اینحور رفتار میکنن اما سعی کن بی اهمیت باشی چون واقعا ر ...[/Q

کامل قطع رابطه کردم باهاشون 

نه برام عروسی گرفتن ن سرویس طلا ن هیچی از اینکه تو بدترین شرایط منو شوهرمو ترک کردن هم خانواده شوهرم هم خانواده خودم جیگرم میسوزه

[QUOTE=387732006]درکت میکنم منم مثل تو اونا حسودی میکنن بهت ک اینحور رفتار میکنن اما سعی کن بی اهمیت ...

اخی عزیزم درکت میکنم منم مادرشوهرم اینا برام خیلی کم گزاشتن نه طلایی نه جشنی برای عروسی دیگه گفتم خرج نصف نصف بازم مادرشوهرم میخواست جنگ و دعوا درست کنه ک عروسی نگیریم زنگ زد اینقدر فوش داد پشت گوشی و حرف زد ک چرا فلان تالار رو انتخاب کردید و دخترخواهرش رو زد تو سرم ک اره دختر تو زشته و دختر خواهرم قشنگه و و لیاقت اونه که تو همچین تالاری جشن بگیره اینقدر دلم سوخت فقط گفتم من بابا ندارم الهی هر کار با من میکنه به سر دختر خودشم بیاد اخه اونم دختر و پسر دم بخت داره تو خونه فقط خواست یتیمی منو ب رخم بکشه 

اخی عزیزم درکت میکنم منم مادرشوهرم اینا برام خیلی کم گزاشتن نه طلایی نه جشنی برای عروسی دیگه گفتم خر ...

الهی بگردم 🥲 خدا جوابشونو بده 

برای جاریم همه کار کردن بزا من ن بیشتر از این سوختم الآنم اون خوبه من بد ولی چاره ای نیس خداروشکر شوهرم خودش طرف منع و خوبه 

الهی بگردم 🥲 خدا جوابشونو بده برای جاریم همه کار کردن بزا من ن بیشتر از این سوختم الآنم اون خوبه من ...

الهی هرسری اشکمو دراوردن فقط ب خدا گفتم خدایا چون بابا ندارم اینجوری رفتار میکنن باقیه ی فامیلشونم متوجه شدن ک اینا کم میزارن

برای تو هم حسودیشون میشه ولی تو فقط فکر پیشرفتت باش و هروقت حتی سالی یبارم ک میری خونشون براشون کادو ببر تا کم کم بفهمن تو بد نیستی یا کادو هم میخوای نبری نبر

الهی هرسری اشکمو دراوردن فقط ب خدا گفتم خدایا چون بابا ندارم اینجوری رفتار میکنن باقیه ی فامیلشونم م ...

عزیز دلم خدا باباتو رحمت کنه خیلی سخته منم مامان بابام طلاق گرفتند هیچکدوم نیستن 

فعلا که قطع رابطه ایم شوهرم خیلی دلش پره ازشون 😂

عزیز دلم خدا باباتو رحمت کنه خیلی سخته منم مامان بابام طلاق گرفتند هیچکدوم نیستن فعلا که قطع رابطه ا ...

ممنون خدا رفتگان خودتم بیامرزه عزیزم

سخته در کل 

ولی فقط حواست ب زندگی خودت باشه 

مادرشکهر و خواهرشوهر منم داشتن کاری میکردن ک منم طلاق بگیرم ک دیگه فک کنم خدا دوستم داشت ک اون جاری فتنم خودش رفت