2777
2789
خب از همین جا شروع کن چرا؟ چیکار کرده؟ چی گفته؟

بحث که زیاد داریم

خونوادش و اخلاقش و خساستش و اینکه حس میکنم توی زندگیم با اون دارم حیف میشم.اوایل رفتاراش ‌‌همه چیزش جذاب بود الان اصلا جذبم نمیکنه.دلم نمیخواد زندگیم اینجوری  پیش بره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از استایل تیپ و بدنش خوشت نمیاد دوم شوهرت جذبت نمیکنه سوم سرد مزاجه علاقه نداری بهشایدآلت نیست

اوایل هیچکدوم اینا نبود.برام جذاب بود ولی الان با کارا و حرفایی که زده میام بهش صفر شده

بحث که زیاد داریمخونوادش و اخلاقش و خساستش و اینکه حس میکنم توی زندگیم با اون دارم حیف میشم.اوایل رف ...

چرا باهاش حرف نمیزنی؟ چرا خواسته ها و انتظاراتت رو بهش نمیگی؟ درسته ما خانوما دوست داریم بدون اینکه بگیم متوجه بشن و نفهمیدنشون رو پای دوست نداشتن میذاریم ولی بعضی وقتا باید گفت برای زندگی که آسون تا اینجا پیش نیومده