من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خود ما وقتی بچه بودیم کلی بلا سرمون اومده این یعنی مادرامون مقصر بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
عزیزم ممکنه برا هر کسی این اتفاق پیش بیاد خودتو سرزنش نکن برادر بزرگترشم خیلی دعوا نکنید حتما الان خیلی ناراحت و پشیمونه ان شاله پسر گلت زودتر حالش خوب بشه
اول بگم اسم بچه هاتون حس جالبی به من میده همیشه انشاالله نامدار بشن
بعد این که شما که مامان دو تا پسرید باید مقاوم تر از این حرفها باشید بچه ای سالم هست که تحرک داشته باشه توی بازی هم اتفاق زیاده از قدیم هم گفتن بازی اشکنگ داره سر شکستنک داره !!!! فقط لطفا خیلی حواستون به برخورد خودتون و اطرافیان با فرزند مقصر باشید اون الان خیلی احساس گناه داره مدام بهش اطمینان بدید که میدونید کارش عمدی نبوده و یک اتفاقه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره به خدا دیشب همین طور داشتم گریه میکردم توی شهر غریب هیچ کس ندارم که کنارم باشه حتی به خانوادمم نگفتم که نگران نشن. میدونم منم برای ختنه بچه هام کلی ناراحت نگران بودم