2777
2789

دختر خالم میخواد ازدواج کنه

ازم پرسید از شما بپرسم

چ‌چیز هایی با مرده چ چیز هایی با زن (جهزیه)

کلا داماد چیا میگیرع عروس چی ها

از اول عقد تا جهزیع 

بکید لطفا

مثلاً سرویس طلا و از اینا

برای خوشبختی خودم و خوشبختی همه مردم عزیز صلوات: الهم صل الی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🙏🏻🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت ما دختر کامل جهیزیه میگیره پسر خونه میگیره 

طرف همسرم اینا داماد همه چیز میگیره برای منم قبول نکردن گفتن خودمون گرفتیم خودش خونه چیدمان شده داد تحویلم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

رسم هر جا متفاوته برا ما ۴_5 تیکه بزرگ رو داماد میگیره مثلا سرویس چوب شامل مبل و تخت و کمد ،یخچال ، ...

کجایید 

برای خوشبختی خودم و خوشبختی همه مردم عزیز صلوات: الهم صل الی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🙏🏻🤍

سمت ما دختر کامل جهیزیه میگیره پسر خونه میگیره طرف همسرم اینا داماد همه چیز میگیره برای منم قبول نکر ...

ترکید؟

شهر ب شهر فرق داره ولی برا ما چند تیکه بزرگ با وسیله چوب با پسر هست ولی همسر من قبول نکرد همون چند ت ...

سرویس چوب شامل چ چیزایی 

ترکید؟

نه عزیزم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»