2777
2789
عنوان

کیا از زندگی مشترک شون راضی نیستند

213 بازدید | 20 پست

بعد از ۱۲ سال فهمیدم به معنای واقعی کلمه بدبخت شدم و خیلی پشیمونم از ازدواجم شما چی دلیلش هم اینه گه روز اول دیدم شوهرم عصبیه ولی طلاق نگرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از شوهرم راضیم اما شرایطمون نه ۸ ماهه ازدواج کردم شوهرم پیشم نبوده ماهی یه هفته خسته شدم دیگه دعا ...

ان شااله که شوهرت خوش اخلاق باشه چون اگر اخلاق نباشه هیچ چیزی ارزش نداره

منم پشیمونم مثل سگ دلایلش اینهاست بدقولی دروغگو ولخرج بی حساب کتاب شدید اگه ده میلیون داشته باشه تو دو ساعت خرج می‌کنه اصلا و ابدا اهل پس انداز نیست هزار تومان پس انداز نداره مغز اقتصادی نداره همش دنبال راحتیه تا خرخره بدهکاره به تمام دنیا به تک تک آدمهای اطرافش بدهکار باعث شده منم ضرر های مالی وحشتناک کردم و کلی از زندگی عقب افتادم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه داری؟پدر مادرت چی پشتت اند؟

خیر پدر و مادرم پشتم نیستن

۳تا هم بچه دارم

برام غیر ممکن بود ولی الان که فکرشو میکنم و دو دوتا چهارتا میکنم میبینم غیر ممکن نیست

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

منم سه تا بچه دارم ولی کاش دلم میومد جدا میشدم

من چیزای وحشتناکی رو تجربه کردم

و بیشتر از این تو این زندکی بمونم توهین به شعور وشخصیت خودمه

بیش از صبرم تحمل کردم

دیگه توانشو ندارم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو