2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂ن بخدا تااون حد

عزیزدلم😂

دلگیر نشی اذیتت کردم😘

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مامانم وخاله هام😂😂

اوههههه....😂😂😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من ۴۷ سالمه خواهرم ۵۱کیو دیدی تو این سن هنوزم باهم کنار نیان😂

کاربریتون حس خوبی بهم میده:)🦋

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

کاربریتون حس خوبی بهم میده:)🦋

محبت داری نازنینم❣️

باشه اوکی ولی بهترین ها رو برات آرزو میکنم...

مرسی همچنین🦋

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

پس خواهرشما زورگوه ؟

نمی‌گم زورگویه...عاقل نیست

رفتار و منشش به سنش نمیخوره

من نمیخوام قهرکنم اونوقت دیگ گناهم میشه فقط تنهاراهش اینه کم حرف بزنم شماهم کم ح بزن

حرف معمولیمون هم به دعوا ختم میشه😩همون قهر کارسازتره