2777
2789
عنوان

بنظرتون زیاده

71 بازدید | 9 پست

ببینید اینایی که میگم واسه ارایش یه دختر ۱۴_۱۵ ساله زیاده یا خوبه؟

بی بی کرم_کانسیلر_پودر فیکس)البته خیلی کم میزنه زیاد نمیزنه از هرکدوم یه کوچولو)بعدش رژگونه اینم خیلی کم_ابروهاشو هیچی نمیزنه فقط مرتب میکنه_بعد ریمل و رژلبم نمیزنه فقط یه خط لب قهوه ای اونم کم رنگ

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر تا ۳۰ سالگی آرایش میخواد چیکار؟ صورت خودش طراوت و شادابی کافی رو دارهبا میگاپ اون حس دخترونگی ا ...

هرکسی نظر خودشو داره ولی خب آدم اجازه هم نده واسه بچه عقده نمیشه بعدا؟

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

من 18 ام تا حالا ی ضدافتاب نزدمفکر کنم من خیییلی عقبم😂😂

😂

منی که ۳۰ سالمه فقط رژ میزنم و سایه ابرو، ریمل هم برای مهمانی. به پوست صورتم چیزی نمیرنم اصلا

آره اینطوری بهتره آبجی منم خیلی کم میزنه مثلا دیدین کرم رو درش پخش میشه اونو برمی‌داره میزنه دیگه خیلی زیاد نمیزنه