2777
2789
عنوان

ی پسره هس دوستم داره اما

154 بازدید | 14 پست

همه کاری کرده برام  منم دوسش دارم و قطعا کاراشو میبینم اما خانوادم و چی بگم این پسره قصد اصلیش ازدواجه  این پسره یطوریه انگار ی کلمه را موقع استرس دو بار میگه ی چی شبیه لکنت ن همیشه ع اونورم پول نداره بعدشم کُرد هستش  خانوادم هیچ رضایتی ندارن امروز  مامانم سر همه چی کنار اومد و راضی شد ببینتش یهو خواهرم گف لکنت داره  مامانمم گف کامل کنسله 

پسرع هم ک از صبح سر کار بود تا الان  راضی شده بود بدون غذا و هیچی بیاد .. و همه کارم بدون حقوق خودش کرد ک زودتر برسه بچم

دلم براش سوخ حقیقتا نمیخام هیچی ب هیچی انقدر خوبی کنه ....

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

😢😢😢

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا از کارایی که برات کرده نام ببر عزیزپول نداره منظورت تو چه سطحیه؟ میتونه خونه اجاره کنه و خرج ز ...

تو هر موقعیتی تا تونسته خودمو حتی بیشتر از خودم دوس داشته 

اره اونو میتونه اما خوب کارش این طوری نیس ک مطمعن هم باشه رانندس

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

خب لکنت داشته باشه ببخشید ولی سطح فکر مادرت خیلی پایینه

قدیمی فکر میکنه یکم مادرم

تو هر موقعیتی تا تونسته خودمو حتی بیشتر از خودم دوس داشته اره اونو میتونه اما خوب کارش این طوری نیس ...

حرفت معنی نداره عزیز

اگه کار ثابت نداره یا سابقش زیر دو ساله خیلی دقت کن

قدیمی فکر میکنه یکم مادرم

چی بگم والا 

ولی اکثر مواقع این طرز فکرها تا زمانی پابرجاست که مربوط ب خودشون نباشه 

وقتی مربوط باشه عیب رو ب حُسن تغیر میدن 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

حرفت معنی نداره عزیزاگه کار ثابت نداره یا سابقش زیر دو ساله خیلی دقت کن

اخه  نمیتونمم بگم تموم کنم یا کات کنم اصن نمیدونم چطوری بگم قیدمو بزنه