2777
2789
عنوان

کسایی که فیلم طوبی رو دیدن میاید

133 بازدید | 8 پست

میشه لطفاً حاج ملک و ارتباطش با فخر الدین و کشتن بابای طوبی رو اگه دیدید بگید 

چرا بابای طوبی رو کشتن

فخرالدین اینا چیکار میکردن که اینجوری شد؟

من دوسال اول این فیلم نمی‌بینم😑

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

فکر کنم حاج ملک برادر سیمین خاتون هست (برادرزنِ پدرِ فخرالدین)

آره میدونم اینو

چرا بابای طوبی رو کشتن سر چی بود اصلا 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر حاج ملک که شیرین خاتون هست نامادری فخرالدینه

فخرالدین انقلابی هست، یه ساک که اطلاعات انقلابی ها داخلش بود که مال فخرالدین بود شب عروسی دختر حاج ملک میفته دست پدر طوبی، پدر طوبی هم داخل یه باغ قایمش میکنه، ساواکی ها بهش شلیک کردن، بعد فخرالدین برد مداواش کنه ولی طوبی پدرش رو فراری داد برد بیمارستان، بعد ساواکی ها اومدن پدر طوبی رو بردن از بیمارستان که جای ساک رو بفهمن، ولی از شدت خونریزی مرد 

حاج ملک برادر‌ سیمینه‌ 

نسیم‌ توی ماشین عماد مواد میزاره 

فخر الدین انقلابیه و قراره با رفقاش یه ساکو‌ رد و بدل کنن 

تو اون ساک اسم چند تا شخص مهم اومده‌ 

بابای طوبی فخر الدین رو میرسونه‌ پیش رفیقش بعد چون سر راهش شیرینی فروشی بوده میره شیرینی های عروسی رو بر میداره 

بعد پلیس بخاطر مواد میوفته دنبالشون‌ 

بابای طوبی هم ساکو‌ بر میداره در میره 

ساواکم‌ میگیرتش و زیر شکنجه میمیره 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
خواهر حاج ملک که شیرین خاتون هست نامادری فخرالدینهفخرالدین انقلابی هست، یه ساک که اطلاعات انقلابی ها ...

واییییی در واقع خود طوبی کار دست باباش داد 

ولی خیلی فیلم قشنگیه 

ممنون که انقد قشنگ توضیح دادی🌱

حاج ملک برادر‌ سیمینه‌ نسیم‌ توی ماشین عماد مواد میزاره فخر الدین انقلابیه و قراره با رفقاش یه ساکو‌ ...

آها آره عروسی دختر حاج ملک دیدم

فکر میکردم فخرالدین ساواکیه 

مرسی که کامل توضیح دادی♥️

دقیقن آرهخیلی قشنگ تر میشه من یبار دیدم قبلا باز سوالی داشتی در خدمتم

مرسییی حتما اگه متوجه نشدم بهت میگم😁💗