2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم فیلمای عاشقانه و درام ندوس 

ترسناک و معمایی دوس نداری ؟

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

تاسیان ک افتضاحه من نمیدونم بقیه از کجای این فیلم خوششون اومده

قسمتای اول خوب بود

ولی موافقم خیلی ضعیفه 

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

تاسیان ک افتضاحه من نمیدونم بقیه از کجای این فیلم خوششون اومده

ارع خیلی نچسبه قیافه هاشون شهرزاد گرم تر بود 

اینا خیلی نچسبن

به خصوص دختره 

فقط نازنین بیاتی توشون خوبه اصلا قشنگ نیست به نظرم فیلمش

و منی که واسه بار ۳۶۷۸۹٠۹۷۶ ام شهرزاد رو شروع کردم 🗿

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

تاسیان و سووشون که خداروشکر متوقف شد از اینجور فیلمای چرت و پرت بیزارم 

پوست شیر و سقوط خیلی خوب بودن 

زخم کاری همینجور عالی بود 

آبان ببین و وحشی هم بدک نیس

جان سخت میگن خوبه من ندیدم اینو 

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

ارع خیلی نچسبه قیافه هاشون شهرزاد گرم تر بود اینا خیلی نچسبنبه خصوص دختره فقط نازنین بیاتی توشون خوب ...

شهرزاد خیلی بهتر بود بازیگراش خیلی خوب بودن از این دختره مهساحجازی خوشم نمیاد یجوریه داستانشم خیلی آبکیه

شهرزاد خیلی بهتر بود بازیگراش خیلی خوب بودن از این دختره مهساحجازی خوشم نمیاد یجوریه داستانشم خیلی آ ...

اره نچسبه خشک جذابیت نداره

بقول تو داستانشم آبکیه

همگناه باز یه جذابیتی داشت فیلمش دوس داشت ادم بدونه تهش چی میشه ولی تاسیان اصن یه بارم منتظر نشستم ببینم بقیش کی میرسه جذب نمیکنه