2777
2789

که بعدش کلا دسترسی به تاپیکامم ممکن نباشه ؟ 

چون کاربری بعضیا رو که چک میکنی میگه دسترسی به اطلاعات این کاربر ممکن نیست بگین خواهشا چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بهشون پیام دادم ک حداقل خودتون اسم بچه هامو پاک کنین نمیخام اسمشون تو بیوم باشهفعلا ک ج ندادن .. ...

نمیدونم چرا انقدر بی اهمیتن نسبت به خواسته و حریم خصوصی کاربرا خسته شدیم دیگه نمیتونیم تاپیک خودمونم حذف کنیم گندش بزنن

@ازسارابپرس‍ آبجی سلام قشنگم میشه جواب اسی و بدید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مرسی عزیزم کاش جواب بدن

ساراخانم انلاین باشه جواب میده سریع

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

امیدوارم ایشالا 😭

ببین شمارتو‌عوض کنی این شمارت ازاد میشه اینو میدونم