2777
2789

سلام دوستای عزیز نی‌نی‌سایت

گاهی یه خاطره‌ی کوچیک از روزای اول آشنایی، می‌تونه حال دلمون رو عوض کنه…
مثلاً اون اولین بار یکه دیدین همدیگه رو… یا وقتی برای اولین بار ازتون خواست باهاتون بیشتر آشنا بشه…

اما یه چیزی که همیشه برام جالبه اینه که خیلیا می‌گن:
اگه برگردم عقب، دیگه انتخابش نمی‌کنم… اون موقع خیلی ساده بودم… دیگه باهاش ازدواجنمی کنم یا مثلا میگن فقط رای دوستی آره ولی ازدواج نه.
و خیلیای دیگه هم می‌گن: با همه سختی‌ها، بازم همین شخص رو انتخاب می‌کنم.

دوست دارم ازتون بپرسم:

شما چطوری با همسرتون آشنا شدین؟
اولین حستون چی بود؟
و الان، بعد از این‌همه مدت، اون حس‌ها باقی موندن یا فرق کردن؟

خوندن خاطرات شما هم قشنگه، هم به خیلیا کمک می‌کنه با دلشون روراست‌تر بشن...

من معمولاً توی بحث‌هام بیشتر درباره‌ی شناخت آدم‌ها، نشونه‌های رابطه‌های ناسالم و رهایی از روابط سمی می‌نویسم.
اگه این موضوعات براتون جالبه، می‌تونین سری به بقیه تاپیک‌هام هم بزنین. شاید جواب یه سؤالتون همون‌جا پیدا شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنده شوهرم معلوم نیست کدوم گوریه و الان پیش کدوم دوست دخترشه 😭😭😭😭هروقت دیدمش اطلاع میدم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

😳🤯

منظورم اینکه هنوز سینگلم 🥲😂

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

خبر خوبی نبود امیدوارم حال دلتون و رابطه تون زودتر خوب بشه.

🥲ولی من منظورم این بود که سینگلم و معلوم نیست شوهر ایندم در حال حاضر چیکار میکنه 🥲😂