2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم یا سریال؟ 

من بیشتر ترکی میبینم ولی آره فعلا بین ایرانی ها تاسیان رو دوست دارم واقعا 

عاشق کیفیت فیلمبرداریم

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

من زیاد اهل فیلم نیستم 

ولی فیلم ایرانی رستاخیز خیلی قشنگ بود

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
اشرف رویا دیدی؟

نه سبکش واسم جالب نبود بیشتر کمدی عاشقانه یا عاشقانه درام میبینم 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

عه من اون سبکی دوست دارم😁عاشقانه درام بهم معرفی میکنی البته خیلی طولانی نباشه

لطفا اگه این پست رو میخونید، واقعا اهل سریال ترکی هستید ببینید وگرنه بی تفاوت بگذرید چون معتاد میشید 🙂

اگه هم زیر 18 سالی ک کلا برو درس بخون واقعا چون پشیمون میشی 

خب حالا معرفیم : 

لیلا  ) البته تا جایی ک گند نزدن توش فکر کنم قسمت 27 باشه 

بقیه اش رو میشه ندید، من خودم نمیبینم چون داستان رو بستن تو ذهنم ولی از قسمت اول تا همین ک گفتم عاالی بود

قلب سیاه )  34 قسمت

بی خانمان ها ) فصل دوم داره مه هنوز فیلمبرداری نشده اما درحال حاضر 28 قسمت 

لکه)  ۹ قسمته

سبد کثیف ) 40 قسمت

اگه خیلی دوست داشته باشی چی) ۱۳ قسمت 

و خیلی دیگه، فعلا همینا کل تابستون رو پر میکنه و ی روانی تحویل میده 😂

همه رو دیدم متاسفانه و از زندگی جا موندم