2777
2789

اینکه دقیقا چند تا چند بخوابی و چقدر بخوابی ؟ واقعا تو یادگیری تاثیر داره باعث پیشرفتتون شده؟ من یادگیریم ۳ ۴ صبح خیلی بهتر از بقیه روزه ولی ابجیم مشاوره نمیزاره میگه ۱۰ تا ۵ ۶ بخواب نمی‌دونم چیکار کنم واقعا مهمه؟ ارزش داره بیدار نمونم بخوابم به نظرتون این نیست که رتبه برترا از خوابشون میزدن که بخونن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باعث ایجاد نظم و عملکرد بهتر میشه بازدهی مغز صبح زود خیلی عالی تره خودم تجربه دارم

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

برای کنکور ارشد خودم خوندم مشاور و اینام نداشتم . ۶ ماه حتی خواب منظم نداشتم ! روزی ۱۵ تا ۱۷ ساعت درس میخوندم خوابم از ۶ ساعت بیشتر نمیشد اونم نه ۶ ساعت کامل . ۲ ساعت میخوابیدم ۵ ساعت میخوندم دوباره یک ساعت خواب دوباره درس و و و و

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏

ببین نه
شما باید ببینی کی میتونی بخونی وقتی میبینی 4 بیشترین گیراییته ساعت 5 بخواب تا 12 ظهر
ولی همین ساعت هم باید مشخص باشه نمیشه یه شب 10 بخوابی یه شب 5 صبح باید روتین باشه
و اینکه باید طبق دوره های 1.5 ساعته باشه چون در غیر این صورت باعث کاهش گیراییتون میشه و تو طول خسته و خواب الود میشید

کاربر اقا هستم 

اینجوری که سخت میشه!

من عادتم این بود خیلیم اوکی بودم باهاش . در کل منظورم اینه که باید ببینی چطوری راحتی همون کار رو انجام بدی . مشاور برای همه یه برنامه می نویسه . ربات که نیستیم . سیستم بدن هر کسی فرق میکنه

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏

بنظرم هر زمانی که حس میکنی بازدهی داری بخوناگه خیلی خودتو درگیر ساعت و.. کنی از اصل موضوع دور میشی

اخه دنبال روتین منظمم ولی هر دفعه یچیزی ایجاد میشه که ذهنم نسبت به تایم خواب درگیر میشه یجوریه ک انگار یا باید بخوابم مغزم خوب کار کنه یا باید نخوابم ک بخونم

هشت شب بخواب تا سه صبح

میخواستم این کارو کنم ولی مثل اینکه یک چرخه ای از خواب و مربوط به یادگیری و حافظه اش بخش پایانی خواب هم هست معمولا ۳ صبح هنوز کامل نشده