سلام
گفتم شاید بچه های کنکوری خواستن درمورد دانشگاه ها اطلاعات جمع کنن گفتم بهتون بگم که:
اگه روح وروانتونو دوست دارید اصلا دانشگاه گیلان(رشت)نزنید.
مگراینکه خودتون رشتی باشید یا مشکل مالی نداشته باشید یا دانشجو ارشد باشید.
تو خوابگاه دادن خیبیییلی اذیتتون میکنن.همش باید بیفتید دنبال کارهای خوابگاه.(ترم تابستون هم ریخت خوابگاه رو نمیتونید ببینید)
خود دانشگاه؟مدیریت ضعیف وافتضاح از ویژگی های بارزشونه
معمولا هم تکلیفشون مشخص نیست وسراین موضوع همش وقت وپولتون میره تو جوب.(مثلا یه بار استانداری گفت دانشگاه گیلان تعطیله مابرگشتیم شهرمون بعد دانشگاه شب ساعت ده گفت نه تعطیل نیست ما باز برگشتیم😐یا بعد شروع ترم که همه خونه بودن برف بارید گفتن تعطیل نیست تو برف رفتیم رشت بعد گفتن تعطیله برگردید. به خاطر مسائل گاز حتی تو خوابگاه هم نذاشتن بمونیم.😐)
همیشه هم اطلاعیه ها رو دیر میدن مثلا الان همه جا وقت ثبت نام ترم تابستونیه گیلان هنوز نگفته اصلا برگذار میشه یانه.
اینا کوچیکترین اتفاقاتشه
هر هفته یه داستانه.من چهارساله تو این دانشگاه بودم یه بار نشد راضی باشم.میدونم شاید با خودتون بگید نه همه دانشگاه ها همینه ولی اطرافیانم که دانشجو هستن هم قبول دارن گیلان یه لول دیگست دانشگاهش.
استادها؟نگم از حرف وکارهای کثیفشون که ادم میشنوه شاخ درمیاره.
برا تفریح هم اگه میخواید بیاید باید بگم که همیشه خدا بارونیه برنامه گردشتون اگه ماشین نداشته باشید کنسله.هواشم خفست.(من خودم گیلانی ام اینا برام مهم نیست عادت دارم ولی خیلیا بابتش غر میزنن)