اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
زن ستیزانه ترین پیامی که خوندممیخواد بگه زنا خرابن برداشته شاعرانش کرده احمق
همچین چیزی نگفته اصلا....
اتفاقا اشاره به این کرده که جامعه همیشه آزادی رو از خانوم ها محروم کرده و چون محدود نمی تونه شخصیت واقعی خودش رو نشون بده و اکر می خوای شخصیت واقعیش رو ببینی آزادیش رو بهش بده.
،😂😂😂خوب تعصب ندارم من زنم باید حتما طرف زن بیگرم هم اقایون جنبه پول زیاد ندارن هم خانمها جنبه ازادی زیاد مثل شماها هروز دنبال دعوای جنسیتی نیستم زن و مرد دوتا موجود متفاوت هستن با روحیه ها و رفتارهای متفاوت که هر کدوم چیزهای خوب و بد دارن هیچ کدوم صد درصد خوب و صد درصد بد نیستن