2777
2789
عنوان

خانومهایی که توی روستا زندگی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 31 پست
خونمون کوچیک و اجاره ایه زمینم نداریم در نتیجه هیچی فقط چون اجارش ارزونه تو روستا نشستیم

جسارتا چقد رهن واجاره میدین؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادربزرگم هنوز سبزی میکاره پیاز و سیر میکاره میفروشهیا سبزی سرخ میکنن میفروشن و ‌...مرغ و جوجه خیلی ...

چه خوب

حتی اگه درحد استفاده خود آدمم باشه،بازم خیلی خوب

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

درکل،درامدتون از همشون چقده

من ک همش رو اطلاع ندارم

ولی خوب مسلما لبنیات فروش خوبی داره چون یه چیز لازمع.. 

زعفرون هم عالیه هم تمیز کردنش هم اینکه خودت بکاری.. 

و توت خشک هم قیمت ندارم 

میوه ها هم طبق قیمت بازار

من شاغل نیستم دیدم اینارو

پدرشوهرم و مامان خودم میوه میفروشن خیلی خوبه درامدش

انگور الو شاتوت و... 

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

من ک همش رو اطلاع ندارمولی خوب مسلما لبنیات فروش خوبی داره چون یه چیز لازمع.. زعفرون هم عالیه هم تمی ...

گلم من منظورم کارخاصی بود که یه خانوم با امکانات روستا مختص خودش انجام بده

همسر وپدرهمسر منم باغ انگور دارن،درآمدش بد نیست

مامانم روستاست یه باغ کوچیکه دارن میوه کاشتن لوبیا ،سیر پیاز میکاره میفروشه نعنا میکاره عرق نعنا میگ ...

چه قشنگ😍خدا بهشون برکت بده

چه خوبحتی اگه درحد استفاده خود آدمم باشه،بازم خیلی خوب

اره هم خودشون استفاده میکنن هم ب بچه هاش میده هم میفروشه 

کلا جالبه ، بعد بازنشستگی ادم خودشو سرگرم کنه با اینکارا

پدرمم سنش که کمی بالا رفت همه مغازه هاشو اجاره داد و زد تو کار باغبونی و گلخونه 😅

منم بعدها دوست دارم برم تو ی روستای سرسبز دور افتاده زندگی کنم😁

گلم من منظورم کارخاصی بود که یه خانوم با امکانات روستا مختص خودش انجام بدههمسر وپدرهمسر منم باغ انگو ...

گلخونه 

ارایشگری

لباس فروشی

خرازی

سوپرمارکت

اینا نسبتا بهترن از کشاورزی هست

چون کشاورزی فصلی هست

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

اره هم خودشون استفاده میکنن هم ب بچه هاش میده هم میفروشه کلا جالبه ، بعد بازنشستگی ادم خودشو سرگرم ک ...

برنامه شوهر منم بعد بازنشستگی زندگی توی روستاس

براش له له میزنم،خیلی دوست دارم

البته خواهرمم امسال روستا خونه ساختن و ساکن شدن

برنامه شوهر منم بعد بازنشستگی زندگی توی روستاسبراش له له میزنم،خیلی دوست دارمالبته خواهرمم امسال روس ...

ایشالا عزیزم به امید خدا🤍

روستاهای شمال خوبن(خودم شمالیم) 😁 سرسبزن

ولی دوری از امکاناتش یکم سخته ینی تا شهر راهی نیست و شهرها بهم پیوسته ان ولی باید حتما ماشین باشه

۴۰رهن ۱تومن اجاره

الهی...

خدا به کارش برکت بده

توهمون روستا نمی‌تونید زمین اجاره کنید سریال اجارش پرداخت کنید

بچه دارید؟

ماشین داره همسرت؟