2777
2789

دخترخالم جاریمم هست من مثل خواهرم دوسش داشتم ۲سال از من کوچیک تره و توبچگی همبازی بودیم. کلا رابطه اش باشوهرش خوب نیست هروقت باهام درد دل میکرد سیاست یادش میدادم که دل شوهرتو به دست بیار و دعوایی کردی نزار کسی بفهمه(طبقه بالای مادرشوهرم زندگی میکنه و تابا شوهرش ی بحث کوچیک میکنن هم پدرو مادرخودشو خبرمیکنه هم مادرشوهر پدرشوهرمو)بعد بحث بین خانواده ها میکشه

پریشب دعواکردن به پدرو مادرش زنگ زده خالم یعنی مادرش با مادرشوهرم دعواکردن نصف شب زنگ زدن به شوهرم من اجازه ندادم بره گفتم ما چرا باید دخالت کنیم.

فرداش ازمایش داشتم خواستم دخترمو بزارم پیش مادرشوهرم و خودم برم ازمایش بدم با مادرشوهرم صحبت کردم که سنش کمه حتما کاراش از روی بچگیشه شما بزرگی کن ببخشش جاریم ۲۲سالشه

بعدبرادر شوهرکوچیکم گفت دیشب زن داداشم کلی پشت سر توحرف زد

گفته فلانی (اسم من) سلیطه س خونه شمارو ول کرده رفته جدازندگی میکنه چون بدجنسه ازش میترسین و دوسش دارین

خیلی بهم برخورد وناراحت شدم من مثل خواهرم بخدا دوسش داشتم و دلم میخواست اختلافش با شوهرش حل بشه 

منم نرفتم بالا بهش سربزنم 

ناراحت شده گفته با مادرشوهرش پشت سرمن حرف زدن

به نظرتون حرفشو به روش بیارم؟

اره بگو دلیلش چیه بین دعواتون منم قاطی میکنی 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب روش نیار

یادت باشه درسای زندگیو

ما قرار نیست جنگ کنیم

فقط چشاتو باز کن و بدون که دلسوزی برای هیچکس نکن 

و صمیمیت بیجا

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
ب روش نیاریادت باشه درسای زندگیوما قرار نیست جنگ کنیمفقط چشاتو باز کن و بدون که دلسوزی برای هیچکس نک ...

چون باهم صمیمی بودیم و باهام درددل میکرد بهش میگفتم 

نمیدونم چه سلیطگی کردم که این حرفو زده 

چون باهم صمیمی بودیم و باهام درددل میکرد بهش میگفتم نمیدونم چه سلیطگی کردم که این حرفو زده

خیلی خیلی کارت اشتباه

جاری بد چیزیه صمیمی ترین ادم زندگیتم باشه حتی خواهرتم باشع صمیمی شدن غلطع

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
از اینم مطمئن شید که جاریتون واقعا اون حرفارو زده یا نه ، شایدم ممکنه برادرشوهر پیاز داغشو زیاد کنن. ...

من امروز بدتر عذاب وجدان گرفتم که نرفتم بهش سربزنم واقعا ادمی نبودم که بدکسی رو بخوام