2777
2789

منم ادم کثیفی نیستم ولی ب اونایی ک همیشه ترگل ورگلن خونشون تمیززززز بو گل میده حسودیم میشه 

مثلا ی زنعمو داشتم یادمه اینجوری بود بااینکه وضع مالی از ماپایینتر ولی همیشع مرتب و سرحال بنظرتون وردشون چیه؟

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

من اینطوریم

وسواس داریم😂 اعصابم بهم میریزه خودم کثیف باشم یا خونه یچیزی ریخته باشه توش

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمون که مشخصه 

من تو کمد لباس هام خوشبو کننده میذارم همیشه 

حمام رفتن و...

خونه هم هر زمان چیزی برمیداریم همون لحظه میره سرجای خودش یا شسته میشه 

همیشه خونه تمیز هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من این طوریم همیشه خونم تر تمیزه تو بیرون و مهمونی هم همیشه مرتب و شیکم ولی تو خونه چون مشغول تمیز کردنم زیاد وقت نیست به خودم برسم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

در مورد خونه به نظر من رازش اینه که هیچی رو نذاری برای بعد. مثلا ظرفای کثیف رو به امید این که همه رو یه جا می شورم جمع نکنی تو ظرفشویی. اگه‌ چیزی می خورین بعدش میز رو جمع و تمیز کنین. 

در مورد خودم هم صبح که بیدار می شم نیم ساعتی برای آرایش و موهام وقت می ذارم و تا شب مرتبم. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

دختر عمه های مامانمم اینطوری ان 

وای عمه های مامانم بو گل میدن از این پیرزنای تمیز و وسواسی ان حال میکنم میرم خونشون همه چی بوی گل میده از رختخوابا تا لباسا 

اینقد تمیزن ک حتی ملحفه رو اتو میکشن تمام رختخوابا رو خوشبوکننده میزنن تا میکنن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من اینطوریموسواس داریم😂 اعصابم بهم میریزه خودم کثیف باشم یا خونه یچیزی ریخته باشه توش

کاش منم وسواس تمیزی داشتم 

خدایی چطوری می رسین به همه کارا؟ خسته نمی شین؟ 

من یه بچه کوچیک دارم، پریروز تو حموم یدونه پتو شستم کل اون روز خسته بودم و پاهام درد میکرد

منم اینطوریم وسواس دارم خونمو ک هیچ وقت کثیف ندیدم صبح تا بیدار میشم دستمال کشی و جارو طی بعدشم یه دوش میگیرم اخر شبم باز همه جارو مرتب میکنم دستمال میکشم بعد میخوابم 

اونروز جاریم میگه باید ببریمت قرنطینه ای بلکه کثیف شی کثیفیتو ببینیم 😂

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت