2777
2789

میدونستم که مقاومت دارویی میده و چون پسرم الرژیک هس و خیلی اذیت میشد دکتر همون اول بهش کواموکسی داد..یک سال و نیمشه و اولین باره که اینجوری مریض شده..فقط هم سرفه داره الان از عذاب وجدان دارم دیووونه میشم..چهارروزه بهش دادم همش عوارضشو میخونم هی دق میکنم میگه که کاش ازیترو میداد ولی چون گوشش هم التهاب داشت گف باید کواموکسی بخوره حالا نگرانم که خدایی نکرده دفعه بعد مریض بشه به ازیترو و اینا جواب نده خیلی حالم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوارض عفونت گوش خیلی بیشتر از داروییه که بهش دادی عزیزم

اخه گفت یکم التهاب داره گوشش و از همون نوزادی گوشش رو میکشید و کلا بچه ی الرژیکی هست من با خودم میگم نکنه التهابش بخاطر همین حالت الرژیک بوده و نیاز به این انتی بیوتیک قوی نبوده باشه😢

اخه گفت یکم التهاب داره گوشش و از همون نوزادی گوشش رو میکشید و کلا بچه ی الرژیکی هست من با خودم میگم ...

دختر منم 18 ماهشه، یادمه  اخر هفته بودو هی به گوشش دست میزد و رفته رفته تا شنبه گوشش درد گرفت و چون اخر هفته بود نتونستم ببرم دکتر. وقتی بردمش دکتر کواموکسی کلاو‌ داد ولی تاکامل خوب شه ودردش آروم شه تقریبا 10 روز طول کشید.

به این فکر کن که شاید اگه دخترتون دارو نمیگرفت خدایی نکرده مثل دخترمن میشد

حستو درک میکنم....

اره یه حس عذاب وجدان بدی دارم اخه سنش خیلی کمه و همش میگم کاش یه دکتر دیده میبردم و از یه داروی ضعیف ...

اصلا ناراحت نباش، عفونت گوش ضررش بدتره، من خودم هیچ موقع برای دارو دادن نگران نیستم چون میدونم ضرر اون عفونت خیلی بیشتره.

برای مقاومت دارویی هم نگران نباش، ازیترو هم داروی ضعیفی نیست و برای هر عفونتی انتی بیوتیک خاص خودش باید داده بشه.