2777
2789

امسال عاشورا تاسوعا نذری چی گیرتون اومد؟

من تو دلم گفتم خدا یه نذری قسمتم کن مثل شله زرد اش حتی نون پنیر اینا

ولی فقط چای و شربت ابلیمو گیرم اومد

خیلی هوس کرده بودم 

جایی نرفتم کسی هم نیاورد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت 

غذا 

چای

خرما

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بریون که دادم همسرم خورد...

شربت بیدمشک.

پیتزا سبزیجات.

کیک یزدی.

هندوانه 

قهوه 

چایی

😍

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

بنظرم نذریو باید داد ب خانه سالمندانوو بهزیستی و پرورشگاه و ادمای فقیر .

نه ب ادمای معمولی جامعه..ولی طوری ک مشخص شده انگاری مردم‌معمولی جامعه مون خیلی گشنه  تر از مردمای فقیرن..ادمای ففیر چشم و دل سیر هستن

ولی نمیدونم‌چرا پولدارا یا معمولیا هیچوقت سیر نمیشن از غذا و نذری و شام وناهار تکیه.طبق تجربع مبگم .

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐