2777
2789

هر دعوایی که میشه آخر سر مقصر منم صدبار باید ازش عذرخواهی کنم تا ببخشم خسته شدم دیگه هیچ وقت اون به من نگفته ببخشید فقط کنم که تو این زندگی خودمو کوچیکه کردم نمیکنه من مقصر ندارم ولی همش که تقصیر من نیست

دیگه روبه ت رو عوض کن. تا پاشنه دنیا روی پای تو بچرخه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روبه یعنی چی متوجه نشدم

رویه ت.. دیکه نرو منت کشی. دیگه نرو معذرت خواهی. انقدر بادش کردی دیگه تورو نمیبینه ـ. به تخمدانت حسابش کن. بی محل کن زنذگی عادیتو داشته باش ـاونم بادش میخوابه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

رویه ت.. دیکه نرو منت کشی. دیگه نرو معذرت خواهی. انقدر بادش کردی دیگه تورو نمیبینه ـ. به تخمدانت حسا ...

اینجوری همش باهم قهریم که.اون که نمیاد هیچ وقت جلو منم که نرم زندگیمون خراب میشه من بچه کوچیک دارم

اینجوری همش باهم قهریم که.اون که نمیاد هیچ وقت جلو منم که نرم زندگیمون خراب میشه من بچه کوچیک دارم

خودت بد عادت کردیش ـباللخره زنی گفتن مردی گفتن. مبخوای تا اید تو ارامش باشی باید برگردی جایگاه خودت.. مردا تشنه اینن که زن براشون ناز کنه و سگ محل.. به خودت برس به بچه ت.. شام و نهار اونم به راه باشه. خیلی عادی باهاش حرف بزن. انگار نه انگار برات مهمه که خودشو چص کرده