2777
2789
عنوان

در زمینه کنکور پاسخگوی سوالات تون هستم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 104 پست
حالا چرا ۸ ماه بیشتر از این وقت داری ک

ترجیح میدم روی همون ۸ ماه حساب کنم و سعی کنم تو همون مدت جمعش کنم

دو ماهو بذارم واسه مرور کنکور و خوندن نهایی که شب امتحان بیدار نمونم و تو فرجه ها بیشتر سوال حل کنم

Intj- 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا خوب نیست آنچنان معدلم ولی کتابا رو به قول معروف جویدم

هی ب خودم میگم برا کاربر غریبه عزیزم ب کار نمی‌برم ولی یادم میره 

الان دیدم پسر هستی 😂 

آها ممنون 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اگه توی ۸ ماه شروع کنی از همون پایه دهم درسارو بخونی و تست بزنی و بری جلوتر (با پایه متوسط.. قبلا هی ...

تعداد تست ها بیشتر بشه این تعداد تست کمه

ترتیب خوندن اینجوری نیست از دهم شروع کنی باید موضوعی و با برنامه پیش بری

زمان کافی برای این رشته هست اصولی درس بخونین انشالا موفق میشید

و اینکه چرا هشت ماه؟ قصد استراحت دارین؟

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

ترجیح میدم روی همون ۸ ماه حساب کنم و سعی کنم تو همون مدت جمعش کنمدو ماهو بذارم واسه مرور کنکور و خون ...

اها این خوبه فک کردم کلا ۸ ماه حساب کردی 

این کارو ک میگی همه انجام میدن 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

پیرا،،، پرستاری یا فیزیوتراپی خب اگه فیلم نبینم درس رو متوجه نمیشم مخصوصا ریاضی و فیزیک..

قبلا واسه این دروس فیلم دیدین؟

یک سال اصولی درس بخونین قطعا پیرا میارین

میشه تراز کنکور اردیبهشت رو بپرسم؟

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

تعداد تست ها بیشتر بشه این تعداد تست کمهترتیب خوندن اینجوری نیست از دهم شروع کنی باید موضوعی و با بر ...

خب من اینطوری فکر کردم که مثلا کسی که از دهم مرتب خونده تا بالاتر که اومده همینطور خونده خب احتمال قبولیش زیاده اگه درست خونده باشه

خب منم همونطوری شروع کنم به خوندن بهتر نیست؟

حس میکنم برام راحت تره و انرژی کمتری ازم میگیره... کمتر نگرانم و..

نه قصد استراحت ندارم

میخوام دوماهشو داشته باشم برا مرور و نهایی

یعنی باز مباحثی که خوندمو ایندفعه برا مرور تست بزنم و تحلیل کنم ببینم چقدر یادمه و بازدهیم چقدره جاهایی که لازم بود باز برگردم بیشتر کار کنم

و نهاییاروهم بخونم که شب امتحان بیدار نمونم

Intj- 

تعداد تست ها بیشتر بشه این تعداد تست کمهترتیب خوندن اینجوری نیست از دهم شروع کنی باید موضوعی و با بر ...

خسته نباشی عزیزم

حداقل با چه تراز معدلی پرستاری میتونم بیارم یا مامایی

منطقه 2وسهمیه5درصد

اها این خوبه فک کردم کلا ۸ ماه حساب کردی این کارو ک میگی همه انجام میدن

نه بابا من بخوام استراحت کنمم نمیتونم... دیوونه میشم درس نخونم که🥲😂 اخرش حوصلم سرمیره باز میرم سمتش..

هرچقدرم تفریح و اینا داشته باشم درس خوندن و فعالیت ذهنی واسم یچیز دیگست...

Intj- 

تست مثلا چندتا؟

البته اون تستایی که واسه مرور نهایی میزنمو حساب نکردم

حدود ۲۰تا اخر هرفصل

جدای از اونا توی این ۸ ماه که میخونم، چندتا تست خوبه واسه هرفصل از هر درس؟

Intj- 

نه بابا من بخوام استراحت کنمم نمیتونم... دیوونه میشم درس نخونم که🥲😂 اخرش حوصلم سرمیره باز میرم سمت ...

خخ عین  من 

قبلا واسه این دروس فیلم دیدین؟یک سال اصولی درس بخونین قطعا پیرا میارینمیشه تراز کنکور اردیبهشت رو بپ ...

اره دیدم ولی نه برای همه مباحثش

تراز اردیبهشتم ۶۹۰۰ شد 

ولی نهاییم داغونه نمرات اصلا در حد انتظارم نبودن 

برای فیزیو تراز باید چقدر باشه؟